Hangi Password Kullanmalıyım

• Bitwarden

Oy: 10 40,0%
  • Kaspersky Password

Oy: 2 8,0%
  • 1Password

Oy: 3 12,0%
  • LastPass Password Manager

Oy: 1 4,0%
  • KeePassXC

Oy: 2 8,0%
  • Not defteri

Oy: 7 28,0%
  • Notron Password Maganer (Kullanlar Bilir)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25

DefenderNinja

Yetkin
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhaba, bu konuyu herkes için açıyorum, çünkü günümüzde not defterine ya da başka bir yere yazmak, kaybetmekten, çalınmasından ya da format esnasında silinmesinden korkmak insanı deliye döndürüyor. Sizden bir karar vermenizi istiyorum, hangi parola yöneticisi kullanılmalı?

Yani artık. Şu hale geliyoruz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burayı kullanıyorum hala.

1724773096894.webp

Not defteri yazan arkadaşlara saygı duymak ile beraber Bitwarden çok güzel bir şifre yöneticisi. İnsan beyni aynı şifreleri kullanmaya meyilli. Bu yüzden bir yer patladığı zaman kullandığınız diğer yerlerde elbette patlayacak demektir. Hem farklı şifre kullanırım hem de elle yazarım derseniz yine saygı duyarım ama ben tembelim abi :D. Şifre yöneticisine bana şifre yarat diyorsun yaratıyor otomatik doldur diyorsun dolduruyor. Bu açıdan çok rahat Bitwarden kullanmak ama tabii en güvenlisi not defterine el yazısı ile yazmaktır.

Not defteri yazan arkadaşlara saygı duymak ile beraber Bitwarden çok güzel bir şifre yöneticisi. İnsan beyni aynı şifreleri kullanmaya meyilli. Bu yüzden bir yer patladığı zaman kullandığınız diğer yerlerde elbette patlayacak demektir. Hem farklı şifre kullanırım hem de elle yazarım derseniz yine saygı duyarım ama ben tembelim abi :D. Şifre yöneticisine bana şifre yarat diyorsun yaratıyor otomatik doldur diyorsun dolduruyor. Bu açıdan çok rahat Bitwarden kullanmak ama tabii en güvenlisi not defterine el yazısı ile yazmaktır.

Haklısın ama Bitwarden kasma sorunu var.

Merhaba, bu konuyu herkes için açıyorum, çünkü günümüzde not defterine ya da başka bir yere yazmak, kaybetmekten, çalınmasından ya da format esnasında silinmesinden korkmak insanı deliye döndürüyor. Sizden bir karar vermenizi istiyorum, hangi parola yöneticisi kullanılmalı?

Yani artık. Şu hale geliyoruz:

Ben tchncs.de sunucusunda barındırılan Bitwarden'i kullanıyorum memnunum zaten şifreli şekilde saklanıyor sunucu sahibi göremez, ayrıca Bitwarden paralı sürümdeki özellikleri kullanabiliyorum.

Redmi 10C kullanıyorum eskiden olmazdı ama böyle çok beklerim yanıt veriyor.

Redmi 10C kullanıyorsan bir zahmet kassın kanka, uygulamanın sorunu değil?