Hangi RTX 5070 modeli alınmalı?

Aynı kasada ve sistemde yapıldıysa tamamım.

Keşke sığsa kasaya. Gözüm kapalı alırım bunu, bir de Colorful'un var, en güzeli o ama o da 300 mm. Ama işte 1 mm bile sığmasa işe yaramayacak.

Kesinlikle Ventus serisi almayın. Yaz aylarındayız kazan görevi görüyor Ventus. INNO3D üzmez.

2 seçenek vardı, ona göre yorumladım ancak kötünün de kötüsü var. INNO için çok ısınan kart motor sesi çıkardığını söyleyenler var. Reddit'te çok yorum var. Belki eski seri Ventus modellerinde çok büyük sıkıntılar çıkmış olabilir ama bu demek değil ki yeni nesil serilerde de aynısı olsun. INNO'ya iyi diyen arkadaşlar da var tabii.

Yaptığınız şey çok yanlış. Neden konu sahibinin aklını bulandırıyorsunuz?

Eski seri diyorsunuz, yani ne diyeyim ki. Gittim konudaki kartın canlı testini attım ama hâlâ inat.

Elinizde 1 tane test yok, hala Reddit Ekşi Sözlük diyorsunuz. "Söyleyenler var" hiçbir zaman yeterli olmaz. Ben test sundum, siz de sunun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reddit Reddit diye soylenecegine @michaelscofield gibi kaynak atar mısın artık?

Sebebi yok, bence siz ön yargılı davranıyorsunuz. Bir markayı kötülemek hem de en bilindik markalardan birini.

Reddit Reddit diye soylenecegine @michaelscofield gibi kaynak atar mısın artık?

Yeter ki yorum iste, bak bakalım yorumlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…