Hala test verisi yok. Ekşi Sözlük falan. Komik.
INNO3D test:
Eki Görüntüle 263636
MSI test:
Eki Görüntüle 263637
INNO3D daha fazla güç çekmesine rağmen 4 derece daha serin. Daha sessiz. Ventus'lar rezalet fanlarıyla bilinir.

Hala komponent diyorsunuz. MSI falan. Marka karşılaştırmıyoruz burada. INNO3D'ye güvenmemek için hiçbir sebep yok.

Fan kalitesi, malzeme kalitesi, servis kalitesi olarak INNO3D rezil Ventus'a 10 çeker.
Aynı kasada ve sistemde yapıldıysa tamamım.

Inno3D daha mantıklı bir seçim olacaktır. İkisinin soğutması da gayet yeterli, kartı 75 derecenin altında tutacaktır. Ventus'un fanları sesli çalışıyor. MSI'nın üst segment ürünleri hariç pek sıcak bakmıyorum MSI'ya.

@Topcu Gigabyte RTX 5070 OC SFF de bakabilirsiniz, 290mm uzunluğu, belki kılpayı bir şekilde monte edebilirsiniz. Keza soğutması da fanları da bu ikisinden de açık ara daha iyidir.

Keşke sığsa kasaya. Gözüm kapalı alırım bunu, bir de Colorful'un var, en güzeli o ama o da 300 mm. Ama işte 1 mm bile sığmasa işe yaramayacak.

2 seçenek vardı, ona göre yorumladım ancak kötünün de kötüsü var. INNO için çok ısınan kart motor sesi çıkardığını söyleyenler var. Reddit'te çok yorum var. Belki eski seri Ventus modellerinde çok büyük sıkıntılar çıkmış olabilir ama bu demek değil ki yeni nesil serilerde de aynısı olsun. INNO'ya iyi diyen arkadaşlar da var tabii.

2 seçenek vardı, ona göre yorumladım ancak kötünün de kötüsü var. INNO için çok ısınan kart motor sesi çıkardığını söyleyenler var. Reddit'te çok yorum var. Belki eski seri Ventus modellerinde çok büyük sıkıntılar çıkmış olabilir ama bu demek değil ki yeni nesil serilerde de aynısı olsun. INNO'ya iyi diyen arkadaşlar da var tabii.
Yaptığınız şey çok yanlış. Neden konu sahibinin aklını bulandırıyorsunuz?

Eski seri diyorsunuz, yani ne diyeyim ki. Gittim konudaki kartın canlı testini attım ama hâlâ inat.

Elinizde 1 tane test yok, hala Reddit Ekşi Sözlük diyorsunuz. "Söyleyenler var" hiçbir zaman yeterli olmaz. Ben test sundum, siz de sunun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Reddit Reddit diye soylenecegine @michaelscofield gibi kaynak atar mısın artık?

Yaptığınız şey çok yanlış. Neden konu sahibinin aklını bulandırıyorsunuz?

Eski seri diyorsunuz, yani ne diyeyim ki. Gittim konudaki kartın canlı testini attım ama hâlâ inat.

Elinizde 1 tane test yok, hala Reddit Ekşi Sözlük diyorsunuz. "Söyleyenler var" hiçbir zaman yeterli olmaz. Ben test sundum, siz de sunun.

Direkt olarak kışkırtma yapıyorsunuz. MSI CEO'su falan mısınız? Neden test sunmadan hala inatlaşıyorsunuz? Sebebi ne?

Sebebi yok, bence siz ön yargılı davranıyorsunuz. Bir markayı kötülemek hem de en bilindik markalardan birini.

Reddit Reddit diye soylenecegine @michaelscofield gibi kaynak atar mısın artık?

Yeter ki yorum iste, bak bakalım yorumlara.

Son düzenleyen: Moderatör: