Hangi RTX 5070 modeli seçilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 127
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Vallahi hocam yanılıyorsunuz, eski sorunlu AMD kullanıcısıyım. Geçen sene 5070 Ti topladım, bunda da problemler yaşıyorum ara ara o nedenle NVIDIA sorunsuz falan değil.
Problemsiz demedim amd'nin yanında daha iyi bir destek var dedim. Her kart öyle böyle sorun çıkartıyor

Model AdıAkakçe En Ucuz Fiyatı (~TL)Soğutma & TasarımFabrika Çıkışlı OCÖne Çıkan Karakteri
Palit RTX 5070 Infinity 3~32.300 TL3 Fanlı, Standart Plastik BlokYok (Standart Frekans)Tam bir fiyat/performans (F/P) canavarı.
PNY RTX 5070 ARGB OC~34.500 TL3 Fanlı, Estetik ARGB AydınlatmalıVar (+%3 Boost Avantajı)Kasa içinde şık duran, görsellik odaklı dengeli kart.
MSI RTX 5070 12G Inspire 3X OC~37.950 TL3 Fanlı, Premium Metal BackplateVar (Hız Aşırtmalı)En sessiz, malzeme kalitesi ve güvenilirliği en yüksek model.

Hangi Durumda Hangisi Alınmalı?

Bütçe ve Öncelik DurumunSeçmen Gereken Model
"Bütçem sınırda, en ucuz 3 fanlı 5070'i istiyorum"Palit Infinity 3
"Hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın"PNY ARGB OC
"Bütçeyi esnetebilirim; uzun ömürlü, çok sessiz ve kaliteli olsun"MSI Inspire 3X OC

Oyumu hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın'dan yana kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…