KS KS Pena Çalışkan Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 39 Bugün 05:25 #11 xLeomessi dedi: Vallahi hocam yanılıyorsunuz, eski sorunlu AMD kullanıcısıyım. Geçen sene 5070 Ti topladım, bunda da problemler yaşıyorum ara ara o nedenle NVIDIA sorunsuz falan değil. Genişletmek için tıkla... Problemsiz demedim amd'nin yanında daha iyi bir destek var dedim. Her kart öyle böyle sorun çıkartıyor
xLeomessi dedi: Vallahi hocam yanılıyorsunuz, eski sorunlu AMD kullanıcısıyım. Geçen sene 5070 Ti topladım, bunda da problemler yaşıyorum ara ara o nedenle NVIDIA sorunsuz falan değil. Genişletmek için tıkla... Problemsiz demedim amd'nin yanında daha iyi bir destek var dedim. Her kart öyle böyle sorun çıkartıyor
KanJi Başarılı Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Beğeniler 8 Yer İstanbul Bugün 05:32 #12 Model AdıAkakçe En Ucuz Fiyatı (~TL)Soğutma & TasarımFabrika Çıkışlı OCÖne Çıkan KarakteriPalit RTX 5070 Infinity 3~32.300 TL3 Fanlı, Standart Plastik BlokYok (Standart Frekans)Tam bir fiyat/performans (F/P) canavarı.PNY RTX 5070 ARGB OC~34.500 TL3 Fanlı, Estetik ARGB AydınlatmalıVar (+%3 Boost Avantajı)Kasa içinde şık duran, görsellik odaklı dengeli kart.MSI RTX 5070 12G Inspire 3X OC~37.950 TL3 Fanlı, Premium Metal BackplateVar (Hız Aşırtmalı)En sessiz, malzeme kalitesi ve güvenilirliği en yüksek model. Hangi Durumda Hangisi Alınmalı? Bütçe ve Öncelik DurumunSeçmen Gereken Model"Bütçem sınırda, en ucuz 3 fanlı 5070'i istiyorum"Palit Infinity 3"Hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın"PNY ARGB OC"Bütçeyi esnetebilirim; uzun ömürlü, çok sessiz ve kaliteli olsun"MSI Inspire 3X OC
Model AdıAkakçe En Ucuz Fiyatı (~TL)Soğutma & TasarımFabrika Çıkışlı OCÖne Çıkan KarakteriPalit RTX 5070 Infinity 3~32.300 TL3 Fanlı, Standart Plastik BlokYok (Standart Frekans)Tam bir fiyat/performans (F/P) canavarı.PNY RTX 5070 ARGB OC~34.500 TL3 Fanlı, Estetik ARGB AydınlatmalıVar (+%3 Boost Avantajı)Kasa içinde şık duran, görsellik odaklı dengeli kart.MSI RTX 5070 12G Inspire 3X OC~37.950 TL3 Fanlı, Premium Metal BackplateVar (Hız Aşırtmalı)En sessiz, malzeme kalitesi ve güvenilirliği en yüksek model. Hangi Durumda Hangisi Alınmalı? Bütçe ve Öncelik DurumunSeçmen Gereken Model"Bütçem sınırda, en ucuz 3 fanlı 5070'i istiyorum"Palit Infinity 3"Hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın"PNY ARGB OC"Bütçeyi esnetebilirim; uzun ömürlü, çok sessiz ve kaliteli olsun"MSI Inspire 3X OC
KS KS Pena Çalışkan Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 95 Beğeniler 39 Bugün 05:45 #13 Oyumu hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın'dan yana kullanıyorum