Model AdıAkakçe En Ucuz Fiyatı (~TL)Soğutma & TasarımFabrika Çıkışlı OCÖne Çıkan Karakteri
Palit RTX 5070 Infinity 3~32.300 TL3 Fanlı, Standart Plastik BlokYok (Standart Frekans)Tam bir fiyat/performans (F/P) canavarı.
PNY RTX 5070 ARGB OC~34.500 TL3 Fanlı, Estetik ARGB AydınlatmalıVar (+%3 Boost Avantajı)Kasa içinde şık duran, görsellik odaklı dengeli kart.
MSI RTX 5070 12G Inspire 3X OC~37.950 TL3 Fanlı, Premium Metal BackplateVar (Hız Aşırtmalı)En sessiz, malzeme kalitesi ve güvenilirliği en yüksek model.

Hangi Durumda Hangisi Alınmalı?

Bütçe ve Öncelik DurumunSeçmen Gereken Model
"Bütçem sınırda, en ucuz 3 fanlı 5070'i istiyorum"Palit Infinity 3
"Hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın"PNY ARGB OC
"Bütçeyi esnetebilirim; uzun ömürlü, çok sessiz ve kaliteli olsun"MSI Inspire 3X OC

Oyumu hem performanslı olsun hem de ARGB ışıklarıyla kasam parlasın'dan yana kullanıyorum

3d648f2e0ca1029e2d239bc908577ce1.webp

Evet, fakat teknoloji desteği olarak NVIDIA daha çok güven veriyor. Yarın bir gün VRAM düşüren teknoloji yapılır; AMD bu kadar iyi yapamaz.
Nvidia sürücülerinde yaşanan sorunlardan haberiniz yok sanırım. Özellikle RTX 5000 serisi, sürücü problemleri ve çeşitli teknik sıkıntılar nedeniyle kötü ün kazanmış olumsuz şöhrete sahip bir seri çıkışını yaptığı günden beri.

Nvidia sürücülerinde yaşanan sorunlardan haberiniz yok sanırım. Özellikle RTX 5000 serisi, sürücü problemleri ve çeşitli teknik sıkıntılar nedeniyle kötü ün kazanmış olumsuz şöhrete sahip bir seri çıkışını yaptığı günden beri.
O zaman iade ediyorum hemen. Teknolojinin yapay zekanın ön planda olduğu sektörde artık RX 9070 XT ile saf güçle CS atarım 4 yıl.

Son düzenleyen: Moderatör: