CagdasMinik

Çalışkan
Merhaba. En iyi veya iyi olabilir, sorunu falan olmayan Palit RTX 5070 Ti neden cok ucuz? Mesela diğer markalarınki 50-55 bin liradan başlarken Palit 45 bin liraydı sanırım. Kazıkta yemek istemiyorum, parasını hak eden hangi model var?

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuzunu al geç. Soğutma farkı olur. 50-55K'ya 5070 Ti mı alınır, 5080 düşüyor o fiyata. 2 hafta önce 39'a PNY 5070 Ti OC aldık gaming gecesinden. Soğutma ve malzeme kalitesi olarak bir TUF veya gaming Trio etmiyor, bu modellere göre daha sıcak çalışıyor evet ama aradaki fiyat farkıyla da 7800X3D işlemci alabiliyoruz, öyle bir fark farkı var.

aslında sormak istediğim şuydu zaten palit gibi 40-45 bandındaki ürünleri almayı düşünüyorum fakat 55 -60 a da satılıyor rtx 5070ti bir farkı var mı neden bukadar palit gibi markalar ucuzken msi asus gibi markalar 10-15 bin lira daha pahalı.

Aslında sormak istediğim şuydu zaten Palit gibi 40-45 bandındaki ürünleri almayı düşünüyorum fakat 55 -60'a da satılıyor RTX 5070 Ti bir farkı var mı neden bu kadar Palit gibi markalar ucuzken MSI ASUS gibi markalar 10-15 bin lira daha pahalı.

Sadece isimleri ASUS ve MSI bu kadar. O kadar fiyat farkına değecek fark yok. 1K civarı fark olsa belki düşünülebilir yine. En ucuzu alın.

Vapor chamber dedikleri şey ne çok önemli bir şey mi bu ucuzlara yokmuş herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seviye bir kart 40k üstünü hak eder mi tartışılır? Geçen Sapphire Nitro 9070 XT 33K ya satılıyordu vatan da. Bence indirimleri takip edin 5070 Ti için.