EminEge0102

Çalışkan
Arkadaşlar acaba bana alınacak ve alınmayacak RTX 5080 modellerini önerir misiniz? Bir türlü karar veremedim, ona göre para ayarlıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmayacak bir model yok. En ucuzunu aldım undervolt yaptım tertemiz kullanıyorum. Yani örnek veriyorum MSI Suprim SoC'ya da ROG Astral 85.000 TL civarındaydı. Aldığım kartı 59.000 TL'ye aldım. Oynasın oynasın 5-10 FPS oynasın. 25.000 TL fazla vermeye kesinlikle değmez. Şu an benimki %50-55 fanda 310W güç çekerken 70 derece, VRAM'ler de 74 derece. ROG Astral veya Suprim SoC da 60 derecede çalışsa ne olacak veya 5-10 FPS fazla alsan? Sonuçta tepe modeller yurt dışında da pahalı.

Alınmayacak bir model yok. En ucuzunu aldım undervolt yaptım tertemiz kullanıyorum. Yani örnek veriyorum MSI Suprim SoC'ya da ROG Astral 85.000 TL civarındaydı. Aldığım kartı 59.000 TL'ye aldım. Oynasın oynasın 5-10 FPS oynasın. 25.000 TL fazla vermeye kesinlikle değmez. Şu an benimki %50-55 fanda 310W güç çekerken 70 derece, VRAM'ler de 74 derece. ROG Astral veya Suprim SoC da 60 derecede çalışsa ne olacak veya 5-10 FPS fazla alsan? Sonuçta tepe modeller yurt dışında da pahalı.

Aldığın model çok sağlam hocam INNO3D beğeniyorum.

Aslında tonla alınmayacak model var Türkiye'de.

Fiyatından ötürü Galax 1-Click OC, ASUS Prime, MSI Shadow, Gainward Phoenix V1'i örnek verebilirim.
Yapısından kaynaklı MSI Ventus ve Gigabyte Windforce'u bu listeye ekleyebiliriz.
Ek olarak, unutmadan Zotac'ı ekleyeyim.