EminEge0102
Çalışkan
Arkadaşlar acaba bana alınacak ve alınmayacak RTX 5080 modellerini önerir misiniz? Bir türlü karar veremedim, ona göre para ayarlıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi günler.
Keşke baştan söyleseniz de ben de ona göre önersem. Bütçe nedir? Hangi ülke?Hocam yurt dışından alıyorum. MSI, ASUS ve Gigabyte'tan önerir misiniz? Şimdiden sağ olun.
Keşke baştan söyleseniz de ben de ona göre önersem. Bütçe nedir? Hangi ülke?
Çekya parası değil mi?
Keşke baştan söylesenizde ben de ona göre önersem. Bütçe nedir? Hangi ülke?
Alınmayacak bir model yok. En ucuzunu aldım undervolt yaptım tertemiz kullanıyorum. Yani örnek veriyorum MSI Suprim SoC'ya da ROG Astral 85.000 TL civarındaydı. Aldığım kartı 59.000 TL'ye aldım. Oynasın oynasın 5-10 FPS oynasın. 25.000 TL fazla vermeye kesinlikle değmez. Şu an benimki %50-55 fanda 310W güç çekerken 70 derece, VRAM'ler de 74 derece. ROG Astral veya Suprim SoC da 60 derecede çalışsa ne olacak veya 5-10 FPS fazla alsan? Sonuçta tepe modeller yurt dışında da pahalı.
Alınmayacak bir model yok. En ucuzunu aldım undervolt yaptım tertemiz kullanıyorum. Yani örnek veriyorum MSI Suprim SoC'ya da ROG Astral 85.000 TL civarındaydı. Aldığım kartı 59.000 TL'ye aldım. Oynasın oynasın 5-10 FPS oynasın. 25.000 TL fazla vermeye kesinlikle değmez. Şu an benimki %50-55 fanda 310W güç çekerken 70 derece, VRAM'ler de 74 derece. ROG Astral veya Suprim SoC da 60 derecede çalışsa ne olacak veya 5-10 FPS fazla alsan? Sonuçta tepe modeller yurt dışında da pahalı.