QUAH

Çalışkan
Yer
Almanya
Selam aralarında çok fazla fark olmamakla birlikte her modelin MHz değerleri farklı fakat bazı markalarda neredeyse 500-1000 euroluk fark var.

Bkz:

Bu farkı vermeye değer mi? Aklımda direkt ROG astral var fakat emin olamadım almışken iyisi olsun istiyorum ama 50 - 20 MHz için 500 700 euro vermeli miyim emin değilim yardımcı olursanız sevinirim fikirlere açığım ^^ iyi sosyaller herkese.

Selam aralarında çok fazla fark olmamakla birlikte her modelin MHz değerleri farklı fakat bazı markalarda neredeyse 500-1000 euroluk fark var.

Bkz:

Bu farkı vermeye değer mi? Aklımda direkt ROG astral var fakat emin olamadım almışken iyisi olsun istiyorum ama 50 - 20 MHz için 500 700 euro vermeli miyim emin değilim yardımcı olursanız sevinirim fikirlere açığım ^^ iyi sosyaller herkese.
Asus birazcık daha iyi fakat o 600 euro fiyata asla değmez.

Açıkçası bende aynı fikirdeyim fakat YouTube'taki testlere vs baktım yüzdem 5 oranında fark var diğer kartlarla sadece 1 kere alacağım PC toplama olayını rafa kaldırmayı dusunuyorummin 3 sene xD kararsız kaldım dostum.

Astral modelinde coil whine ve gürültülü çalışma ile ilgili şikayetler vardı youtube ve redditte. Bildiğim kadarıyla 5090 serisinin de en ağır ve büyük kartı. Msi suprim serisi de düşünülebilir.