?

• Asus

Oy: 6 10,3%
  • Google

Oy: 38 65,5%
  • Motorola

Oy: 2 3,4%
  • OnePlus

Oy: 1 1,7%
  • Oppo

Oy: 0 0,0%
  • realme

• Sony

Oy: 9 15,5%
  • Vivo

• ZTE

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    58
Bunların hiçbirini istemiyorum. Sony çok kötü parlaklığa sahip ekranlı telefonlar ortaya koyuyor.

Google SDN dururken çöp Tensor işlemci kullanıyor.

OnePlus panel, hoparlör ve kamera konusunda ülkemizde bulunan alternatiflerden kötü.

Sony Xperia Z5 premium vardı yaklaşık 10 yıl önce o zaman ne Apple ne Samsung yanından geçemedi. Çeşmenin altında yıkıyordum😅 Sony diyorum.
Google'ın hakkını yememek lazım.

Bizde de vardı bir de General Mobile vardı ikisi de taş gibi telefonlardı Sony olan suya girdi bana mısın demedi General Mobile olan ise arka camı kırıldı telefon yamuldu vs ama gene sıkıntısız çalışıyordu bir tanede IP 6S vardı o bir defa suya düştü uzun süre çalıştırılamamıştı sonra.

Bizde de vardı bir de General Mobile vardı ikisi de taş gibi telefonlardı Sony olan suya girdi bana mısın demedi General Mobile olan ise arka camı kırıldı telefon yamuldu vs ama gene sıkıntısız çalışıyordu bir tanede IP 6S vardı o bir defa suya düştü uzun süre çalıştırılamamıştı sonra.

Sony'nin hatası adam gibi reklam yapmadı. Nasıl Volvo sağlamlık ile dünyada akla geliyorsa Apple aynı şekilde kasma yapmıyor ve kamera iyi diye ün yaptı.