Detaylar
Kim cevapladı?Kendin yaparsın, Chimera ROM atmak için ücret istemiyor, arka kapağı kaldırıp Testpoint yaparak factory-ROM yazarsın, ardından mtkclient ile stock ROM'u tekrar yazarsın.Elimde eski bir Redmi 12 telefon vardı. Custom ROM denemeleri yapıyordum ve sonunda cihaz hard brick oldu. Sizce bu durumun tamir masrafı ne kadar tutar?
Evde bulunan şartlarla arka kapağı açamıyorum. Yoksa batarya ile brick durumdan çıkabilme yolları var. Normal yazılım ile çözemedim. Sürekli hata verip kitli kalıyor.Kendin yaparsın, Chimera ROM atmak için ücret istemiyor, arka kapağı kaldırıp Testpoint yaparak factory-ROM yazarsın, ardından mtkclient ile stock ROM'u tekrar yazarsın.
Sıcak fön makinesiyle pilden kaçınarak kenarları ısıtın evde (varsa vantuz ve pena yardımı ile) yoksa A4 kağıdının sivri uç kısımlarını arka kapağın sağ- sol üst köşesinden sokup çıkartabilirsinizEvde bulunan şartlarla arka kapağı açamıyorum. Yoksa batarya ile brick durumdan çıkabilme yolları var. Normal yazılım ile çözemedim. Sürekli hata verip kitli kalıyor.
Malzemeler var. Arka kapağı tekrar yapıştırmaya gerek var mı? Çünkü özel yapıştırıcı yok.Sıcak fön makinesiyle pilden kaçınarak kenarları ısıtın evde (varsa vantuz ve pena yardımı ile) yoksa A4 kağıdının sivri uç kısımlarını arka kapağın sağ- sol üst köşesinden sokup çıkartabilirsiniz
Tekrar yapıştırman gerekir evet.Malzemeler var. Arka kapağı tekrar yapıştırmaya gerek var mı? Çünkü özel yapıştırıcı yok.
Ama telefoncuda yapıştırtsan çok makul fiyatlara hallederler. Bazen para bile almazlar yapıştırmak için.
Anladım, yardım için teşekkürler. Yarın deneyeceğim.Tekrar yapıştırman gerekir evet.
Ama telefoncuda yapıştırtsan çok makul fiyatlara hallederler. Bazen para bile almazlar yapıştırmak için.