truth

Becerikli
Laptopumda harici ekran kartı da var ama harici ekran kartıyla oynayınca çok fazla FPS düşmesi yiyorum.
Dahili ekran kartıyla oynarken sıkıntı yok.
Bende bu yüzden harici ekran kartını devre dışı bıraktım Aygıt Yöneticisi'nden.
Uzun vaadede bir zararı olur mu?

Laptopumda harici ekran kartı da var ama harici ekran kartıyla oynayınca çok fazla FPS düşmesi yiyorum.
Olmaz, iGPU'nun kullanılmasının gerekli bir durumu yok zaten. Onun işini GPU yapıyor.

Aygıt Yöneticisi yerine BIOS'tan bıraksan daha iyi olur Update olurken onu yükler.

Olaya sadece oyun odaklı bakmamak lazım. Günlük kullanımda da sürekli harici ekran kartı kullanmaya ne gerek var? Hibrit modda kullanın, oynadığınız oyunları ise grafik ayarlarından seçip harici ekran kartı yüksek performans olarak ayarlayın. En mantıklı kullanım şekli budur.

Hayır zaten harici ekran kartında kullanınca aşırı FPS düşmesi olduğu için kullanmıyorum onu. Hibrit mod nedir?
Dahili ve harici terimlerini karıştırdığınızı varsayarak bu öneride bulmuştum. Harici ekran karti genelde cok daha iyi performans verir, sizdeki dahili ve harici ekran kartı modeli nedir?

Hibrit mod yani hem dahili hem de harici ekran kartını uygulamaya göre kullanabildiginiz bir özelliktir.

Dahili ve harici terimlerini karıştırdığınızı varsayarak bu öneride bulmuştum. Harici ekran karti genelde cok daha iyi performans verir, sizdeki dahili ve harici ekran kartı modeli nedir?

Hibrit mod yani hem dahili hem de harici ekran kartını uygulamaya göre kullanabildiginiz bir özelliktir.

MX330