Detaylar
Kim cevapladı?Alıcağınız cihaz nedir?Merhaba arkadaşlar, harici modemli telefon alınır mı? Entegre modemi olan telefona göre ne dezavantajı olur?
PC Uzmanı
Başarılı
S26+ düşünüyorum S26+ da harici modem varmış veya S25 Ultra ikisinden birini alacağım ama çok kararsızım
Bu sorunun 2600 uzerinden soruldugunu tahmin ediyorum. Cevap, hem evet hem hayir. Harici modem nedeniyle cihaz daha fazla tuketebilir ve daha fazla isinabilir. Cihazda artik bir tane daha isi kaynagi yer alir. Eger altyapisi iyi bir yerde yasiyorsaniz bu kritik bir sorun dogurmaz ama kotu bir yerde yasiyorsaniz can sikabilir. Exynos modemler rakiplerinden geride kalmislardir.
PC Uzmanı
Başarılı
Exynos modemler rakiplerinden geride kalmislardir.
Bu üzdü ya tam da bugün sipariş edecektim S26+ ya yani İstanbul'da yaşıyorum bir sorun olur mu ki? Ve sıcaklığına etkisi ne kadar?
- Makaleler
- 1
Modemden ziyade bölgedeki operatör altyapısı ve operatör tercihi dâhâ çok önemli.Bu sorunun 2600 uzerinden soruldugunu tahmin ediyorum. Cevap, hem evet hem hayir. Harici modem nedeniyle cihaz daha fazla tuketebilir ve daha fazla isinabilir. Cihazda artik bir tane daha isi kaynagi yer alir. Eger altyapisi iyi bir yerde yasiyorsaniz bu kritik bir sorun dogurmaz ama kotu bir yerde yasiyorsaniz can sikabilir. Exynos modemler rakiplerinden geride kalmislardir.
Birinin 4G çekip öbürünün düzgün çekmediği durumlar yaşanıyor.
PC Uzmanı
Başarılı
O nasıl oluyor kine
- Makaleler
- 6
Bu üzdü ya tam da bugün sipariş edecektim S26+ ya yani İstanbul'da yaşıyorum bir sorun olur mu ki? Ve sıcaklığına etkisi ne kadar?
İstanbul'da sorun yaşamazsın. S26+ günlük kullanımda çok ısınmaz.
@PC Uzmanı, modemin cekmekte zorlandigi yerlerde etkisi daha buyuk olur. Cunku o zaman daha cok tuketecek ve daha cok isinacak. Hem evet hem hayir deme sebebim yasadiginiz yer ve mobil veri kullaniminiza bagli degisiyor. Kotu ceken bir yerde sarjinizi daha agresif tuketir vs.
2600'de modemi ayri tutmalarinin sebebi devasa GPU ve NPU yuzunden cipte yer kalmamasi. Modem dahil olmamasina ragmen rakiplerinden daha iri bir cip. GPU'su Adreno rakibinden %45 civari daha buyuk. Ve modem de Pixel 9 ailesinden tanidik olan 5400'un gelismis hali. Maalesef, cok basarili bir modem degil.
@ZCPS21 dediginiz dogru hocam ama kotu operator + kotu modem cok iyi bir ikili olmazdi.
2600'de modemi ayri tutmalarinin sebebi devasa GPU ve NPU yuzunden cipte yer kalmamasi. Modem dahil olmamasina ragmen rakiplerinden daha iri bir cip. GPU'su Adreno rakibinden %45 civari daha buyuk. Ve modem de Pixel 9 ailesinden tanidik olan 5400'un gelismis hali. Maalesef, cok basarili bir modem degil.
@ZCPS21 dediginiz dogru hocam ama kotu operator + kotu modem cok iyi bir ikili olmazdi.
PC Uzmanı
Başarılı
Anladım Ben Turkcell kullanıyorum operatör olarak iyi midir ?@PC Uzmanı, modemin cekmekte zorlandigi yerlerde etkisi daha buyuk olur. Cunku o zaman daha cok tuketecek ve daha cok isitacak. Hem evet hem hayir deme sebebim yasadiginiz yer ve mobil veri kullaniminiza bagli degisiyor. Kotu ceken bir yerde sarjinizi daha agresif tuketir vs.
Yeni konular
-
-
The Last of Us Part II'nin multiplayer modu için ciddi aşama kat edildi
- christopher moltisanti
-
-
-
-
-
-