Son skatez aldığımda, bantları düzgün değildi. İlk aldığım ürünle alakası yoktu. 300-500 verip bir de 100₺ kargo ücreti ödeyince insana dokunuyor. Bildiğin para bandı gibi bir şey ayarlamıstılar. Jelatinden aldım elimde kaldı. bence Logitech harici ve eskimemiş bir mouse için skatez alınmamalı. Razer skatez konusunda çok başaralı.
UluGames Universal %100 PTFE ve Cam Dot Skates Satışta!! Bildiğiniz ürün ama UluGames fiyatıyla GG skatEz 😉. Mouse Skates. Maksimum performans için hem %100 PTFE skates hem de Cam skates versiyonları satışta. Cam Skates siyah veya beyaz renklerde yuvarlak tasarımda, PTFE versiyonu ise beyaz...
KlasseGear mouse skatez dünyasını keşfedin. Evrensel veya marka uyumlu seçenekler ile üst düzey e-spor performansı sunan çözümler sadece senin için burada.
Klasse, Beastespor skatez alan birini görmedim haliyle pek kullanıcı yorumu yok. Fakat denemek amacıyla Ulugames skatez alınabilir. Onun dışında maalesef Wraith var, güzel skatezler orada...
Klasse, Beastespor skatez alan birini görmedim haliyle pek kullanıcı yorumu yok. Fakat denemek amacıyla Ulugames skatez alınabilir. Onun dışında maalesef Wraith var, güzel skatezler orada...
Amazon, keşke şu Wraith'in sattığı ürünleri tek tek getirse. Eskiden yine yurtdışı olarak da bulup alıyordum; 1 hafta bile olsa geliyordu yurtdışından.
Amazon, keşke şu Wraith'in sattığı ürünleri tek tek getirse. Eskiden yine yurtdışı olarak da bulup alıyordum; 1 hafta bile olsa geliyordu yurtdışından.