Detaylar
Kim cevapladı?ggbye 20
Başarılı
Skatez bozulacak, çürüyecek bir şey değil; Wraith'ten alsanız sorun olmaz.
Değil diyemem.
Son skatez aldığımda, bantları düzgün değildi. İlk aldığım ürünle alakası yoktu. 300-500 verip bir de 100₺ kargo ücreti ödeyince insana dokunuyor. Bildiğin para bandı gibi bir şey ayarlamıstılar. Jelatinden aldım elimde kaldı.
O1 Dot Skates
furylevel.com
UluGames Universal Dot Skates
UluGames Universal %100 PTFE ve Cam Dot Skates Satışta!! Bildiğiniz ürün ama UluGames fiyatıyla GG skatEz 😉. Mouse Skates. Maksimum performans için hem %100 PTFE skates hem de Cam skates versiyonları satışta. Cam Skates siyah veya beyaz renklerde yuvarlak tasarımda, PTFE versiyonu ise beyaz...
ulugames.com.tr
Mouse Skatez Modelleri | KlasseGear Profesyonel Skate Koleksiyonu
KlasseGear mouse skatez dünyasını keşfedin. Evrensel veya marka uyumlu seçenekler ile üst düzey e-spor performansı sunan çözümler sadece senin için burada.
www.klassegear.com
Furylevel O1 elimde mevcut ben beğeniyorum hızlı bir skatez, Jade'e yakın diyebilirim.
Skatez bozulacak, çürüyecek bir şey değil; Wraith'ten alsanız sorun olmaz.
Onunla alakası yok.
Furylevel O1 elimde mevcut ben beğeniyorum hızlı bir skatez, Jade'e yakın diyebilirim.
O1'in skate'leri var da şu an elimde, biraz kısa süre içinde aşınıyor. Jade denemek istiyordum, malum site dışında satan da yok, mecbur kaldık gene.

Klasse, Beastespor skatez alan birini görmedim haliyle pek kullanıcı yorumu yok. Fakat denemek amacıyla Ulugames skatez alınabilir. Onun dışında maalesef Wraith var, güzel skatezler orada...Onunla alakası yok.
O1'in skate'leri var da şu an elimde, biraz kısa süre içinde aşınıyor. Jade denemek istiyordum, malum site dışında satan da yok, mecbur kaldık gene.![]()
Amazon, keşke şu Wraith'in sattığı ürünleri tek tek getirse. Eskiden yine yurtdışı olarak da bulup alıyordum; 1 hafta bile olsa geliyordu yurtdışından.Klasse, Beastespor skatez alan birini görmedim haliyle pek kullanıcı yorumu yok. Fakat denemek amacıyla Ulugames skatez alınabilir. Onun dışında maalesef Wraith var, güzel skatezler orada...
Gerçekten öyle Amazon getirse feci para kırar neden yapmıyorlar acaba? Belki farkında olmayabilirler, ama Aula mouse vs. geliyor aslında.Amazon, keşke şu Wraith'in sattığı ürünleri tek tek getirse. Eskiden yine yurtdışı olarak da bulup alıyordum; 1 hafta bile olsa geliyordu yurtdışından.
X-Raypad Jade Mouse Skates Daha hızlısı yok diye biliyorum, doğru mudur?Gerçekten öyle Amazon getirse feci para kırar neden yapmıyorlar acaba? Belki farkında olmayabilirler, ama Aula mouse vs. geliyor aslında.
Yeni konular
-
-
Giyim Lufian ürünlerinde 1.000 TL'ye 300 TL indirime ek %10 Hepsipara
- Fırsat Ekibi
-
-
-
North Bayou F80 masanın ön kenarına takılır mı?
- SHERLOCKED
-