Skatez bozulacak, çürüyecek bir şey değil; Wraith'ten alsanız sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Değil diyemem.

Son skatez aldığımda, bantları düzgün değildi. İlk aldığım ürünle alakası yoktu. 300-500 verip bir de 100₺ kargo ücreti ödeyince insana dokunuyor. Bildiğin para bandı gibi bir şey ayarlamıstılar. Jelatinden aldım elimde kaldı. 🤣 bence Logitech harici ve eskimemiş bir mouse için skatez alınmamalı. Razer skatez konusunda çok başaralı.

Furylevel O1 elimde mevcut ben beğeniyorum hızlı bir skatez, Jade'e yakın diyebilirim.

Onunla alakası yok.

Furylevel O1 elimde mevcut ben beğeniyorum hızlı bir skatez, Jade'e yakın diyebilirim.

O1'in skate'leri var da şu an elimde, biraz kısa süre içinde aşınıyor. Jade denemek istiyordum, malum site dışında satan da yok, mecbur kaldık gene. :hehehe:

Onunla alakası yok.

O1'in skate'leri var da şu an elimde, biraz kısa süre içinde aşınıyor. Jade denemek istiyordum, malum site dışında satan da yok, mecbur kaldık gene. :hehehe:
Klasse, Beastespor skatez alan birini görmedim haliyle pek kullanıcı yorumu yok. Fakat denemek amacıyla Ulugames skatez alınabilir. Onun dışında maalesef Wraith var, güzel skatezler orada...

Klasse, Beastespor skatez alan birini görmedim haliyle pek kullanıcı yorumu yok. Fakat denemek amacıyla Ulugames skatez alınabilir. Onun dışında maalesef Wraith var, güzel skatezler orada...
Amazon, keşke şu Wraith'in sattığı ürünleri tek tek getirse. Eskiden yine yurtdışı olarak da bulup alıyordum; 1 hafta bile olsa geliyordu yurtdışından.

Amazon, keşke şu Wraith'in sattığı ürünleri tek tek getirse. Eskiden yine yurtdışı olarak da bulup alıyordum; 1 hafta bile olsa geliyordu yurtdışından.
Gerçekten öyle Amazon getirse feci para kırar neden yapmıyorlar acaba? Belki farkında olmayabilirler, ama Aula mouse vs. geliyor aslında.