Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Huawei bunu doğrudan reddetti, Huawei o billdiğiniz dandik adı sanı bilinmeyen firmalardan değil, çok büyük bir firma. Apple'a yediremedi kaldıramadılar bunu Huawei'yi mahvetmek için ellerinden geleni yaptılar. Apple'a az koymadı HuaweiHarmonyOS dediğiniz Android'in üzerine ios launcheri giydirilmiş Çinli çakması işletim sistemi. Böyle dandik bir şey için kategori açmak ne kadar doğru bilemedim.
- Makaleler
- 9
Apple çakması gibi gözüküyor ama bir defa kullanan o akıcılığa hayran kalıyor. Android üzerinden olan en akıcı OS'u yapmış adamlar. Optimizasyon, akıcılık, destek ne ararsan var. Görünüşe değil işin altında yatan mühendisliğe bakmanızı lazım.HarmonyOS dediğiniz Android'in üzerine ios launcheri giydirilmiş Çinli çakması işletim sistemi. Böyle dandik bir şey için kategori açmak ne kadar doğru bilemedim.
Arkadaş büyük ihtimalle ya Apple fanboy ya da Google ambargosu yediği için Huawei hater'i. Ben de bundan sonra Huawei kullanmayacağım ama kötü olduğundan değil, Google servislerini kullanamamak gerçekten çok büyük bir sorun, günlük hayatımda sıkça kullanan biriyim. Huawei mate 50 pro kullanan eniştem var telefondan aşırı memnun Google olmamasına rağmen. Sırf Google yok diye her yönüyle gömmeye gerek yok. Zaten her firma birbirinden bir şeyleri alıyor.Apple çakması gibi gözüküyor ama bir defa kullanan o akıcılığa hayran kalıyor. Android üzerinden olan en akıcı OS'u yapmış adamlar. Optimizasyon, akıcılık, destek ne ararsan var. Görünüşe değil işin altında yatan mühendisliğe bakmanızı lazım.
@Essex @Gürsel
HarmonyOS dediğiniz Android'in üzerine ios launcheri giydirilmiş Çinli çakması işletim sistemi. Böyle dandik bir şey için kategori açmak ne kadar doğru bilemedim.
Apple, Huawei’in Dinamik Ada Özelliğinin Patentini Aldığı Ortaya Çıktı - StartupTeknoloji
Geçen yıl Apple, "Dinamik Ada" olarak adlandırılan hap şeklindeki ekran kesmeli iPhone 14 Pro'yu tanıttı. Ancak Huawei bunun patentini daha erken almıştı.
Bak Apple'cığın ne yapmış
Benim Google problemim yok Mate 20 Pro kullanıyorum bu cihazdan sonra ambargo koyuldu Google var yani@1589 GBOX diye bir uygulama var. Google servislerini reklamsız ve sorunsuz, akıcı bir şekilde çalıştırıyor. Aslında Google sorusu da pek yok. Huawei fıstık gibi cihaz.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Yok ben genel olarak söyledim sana istinaden değil.Benim Google problemim yok Mate 20 Pro kullanıyorum bu cihazdan sonra ambargo koyuldu Google var yaniama en son bir güncelleme geldi 2 hafta önce, artık APK indiremiyorum.
Anladım teşekkürler, yine de Huawei artık APK indirme olayının önüne geçmeye falan çalışıyor, ileride GBOX'a yönelik şeyler yapmasın? Çünkü Huawei hala alttan alttan Android'in birkaç şeyinden faydalanıyor. Yeni HarmonyOS Next güncellemesi ile tamamen arınacağını söyledi.Yok ben genel olarak söyledim sana istinaden değil.