Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Casus yazılım. 
Huawei tartışmasız en iyi telefon üreticilerinden biri. Tasarımı ve dayanıklılığı çok iyi. Ama fiyatı performansına göre bu sıralar biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Ablamda Huawei var telefonun her yeri paramparça hala sağlam bir şekilde çalışıyor. Bence böyle bir kategori gelmeli eğer tamamen arınacaksa androidden.
Huawei tartışmasız en iyi telefon üreticilerinden biri. Tasarımı ve dayanıklılığı çok iyi. Ama fiyatı performansına göre bu sıralar biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Ablamda Huawei var telefonun her yeri paramparça hala sağlam bir şekilde çalışıyor. Bence böyle bir kategori gelmeli eğer tamamen arınacaksa androidden.
Huawei’nin Yeni Telefon Modellerinde Android Uygulamaları Desteklenmeyecek! | Easycep Blog
Son zamanlarda Google sıkıntıya giren Huawei, kendi işletim sistemi olan HarmonyOS Next ile Android’den kopuyor. İşte detaylar...
easycep.com
Google ambargosu gerçekten çok büyük bir engel oldu Huawei için. Leica ile ortak çalışmıyor, işlemci olarak snapdragon kullanamıyor ve en önemlisi Google servisleri kullanmak için ekstra uygulamalar kullanılması gerekiyor. Son gelecek HarmonyOS Next ile GBOX kullanımının sonu gelebilir. Huawei'ye ön yargılı bir çok kişi var.Huawei tartışmasız en iyi telefon üreticilerinden biri. Tasarımı ve dayanıklılığı çok iyi. Ama fiyatı performansına göre bu sıralar biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Ablamda Huawei var telefonun her yeri paramparça hala sağlam bir şekilde çalışıyor. Bence böyle bir kategori gelmeli eğer tamamen arınacaksa androidden.
Açılması mantıklı olur, artıladım.
- Makaleler
- 7
Konuyu ben izleniyora aldım, kontrol edip tutarlı bulunması durumunda açacağım.
Elma ısıran
Üstün
Katılıyorum. İkonlarından arayüzüne, Dock tasarımından kontrol merkezine kadar her şeyi ince ince çakmışlar. İstediği kadar hızlı olsun, sonuçta çakma. 1000 liraya satılan iPhone 15 çakmaları gibi görünüyor cihazın içi. Huawei bu stratejiyi izlemeseydi öneriyi destekleyebilirdim, küçük marka değiller ama bu haliyle kendilerine karşıyım.HarmonyOS dediğiniz Android'in üzerine ios launcheri giydirilmiş Çinli çakması işletim sistemi. Böyle dandik bir şey için kategori açmak ne kadar doğru bilemedim.
Android ile bir arada tutulamayacak kadar farklı bir işletim sistemi. Artıladım.
Hadi diyelim ki sizin dediğiniz olsun, sonuçta farklı bir işletim sistemi değil mi? Boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz, anca bir markanın bu kadar hater'i olunabilir. HarmonyOS farklı bir işletim sistemi.Katılıyorum. İkonlarından arayüzüne, Dock tasarımından kontrol merkezine kadar her şeyi ince ince çakmışlar. İstediği kadar hızlı olsun, sonuçta çakma. 1000 liraya satılan iPhone 15 çakmaları gibi görünüyor cihazın içi. Huawei bu stratejiyi izlemeseydi öneriyi destekleyebilirdim, küçük marka değiller ama bu haliyle kendilerine karşıyım.
Android veya IOS denmediğine göre, kategori olarak gelmesi en doğrusu.
HarmonyOS - Vikipedi
Huawei, yeni işletim sistemi HarmonyOS Next’i duyurdu! - MediaTrend
Huawei, bugün yeni HarmonyOS Next işletim sistemini tanıttı. İşte Android'e bağımlı olmayan bu yazılımın detayları...
Huawei, HarmonyOS Next ile Yeni Bir Dönem Başlatacak
Çin'den gelen haberlere göre Huawei, HarmonyOS'u Android'den kopartmak için çalışmalara başladı.
Huawei, HarmonyOS Next ile Android'i tamamen terk ediyor
Halen ABD ambargosu altında olan Huawei, ortaya çıktığı kadarıyla HarmonyOS Next ile Android'i tamamen terk ediyor.
www.log.com.tr
Buyrun size tüm güvenilir kaynakları sıraladım.
Gözünüz körse, numaralı bir gözlükle okumanızı öneririm.
HarmonyOS Next ile artık Android'den tamamen arınıyor.
Dediğine sadık bir insansan buyur artık Apple'a karşı olKatılıyorum. İkonlarından arayüzüne, Dock tasarımından kontrol merkezine kadar her şeyi ince ince çakmışlar. İstediği kadar hızlı olsun, sonuçta çakma. 1000 liraya satılan iPhone 15 çakmaları gibi görünüyor cihazın içi. Huawei bu stratejiyi izlemeseydi öneriyi destekleyebilirdim, küçük marka değiller ama bu haliyle kendilerine karşıyım.
Do you know that Huawei registered dynamic island display before Apple?
From: HC Newsroom By: Den Li Last year, Apple introduced iPhone 14 Pro with pill shape display cutout dubbed “Dynamic Island” but do you know that Huawei registered such a screen type even before its American rival? Here’s everything you need to
Apple, Huawei’in Dinamik Ada Özelliğinin Patentini Aldığı Ortaya Çıktı - StartupTeknoloji
Geçen yıl Apple, "Dinamik Ada" olarak adlandırılan hap şeklindeki ekran kesmeli iPhone 14 Pro'yu tanıttı. Ancak Huawei bunun patentini daha erken almıştı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-