Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Huawei tartışmasız en iyi telefon üreticilerinden biri. Tasarımı ve dayanıklılığı çok iyi. Ama fiyatı performansına göre bu sıralar biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Ablamda Huawei var telefonun her yeri paramparça hala sağlam bir şekilde çalışıyor. Bence böyle bir kategori gelmeli eğer tamamen arınacaksa androidden.

Huawei tartışmasız en iyi telefon üreticilerinden biri. Tasarımı ve dayanıklılığı çok iyi. Ama fiyatı performansına göre bu sıralar biraz fazla olduğunu düşünüyorum. Ablamda Huawei var telefonun her yeri paramparça hala sağlam bir şekilde çalışıyor. Bence böyle bir kategori gelmeli eğer tamamen arınacaksa androidden.

Google ambargosu gerçekten çok büyük bir engel oldu Huawei için. Leica ile ortak çalışmıyor, işlemci olarak snapdragon kullanamıyor ve en önemlisi Google servisleri kullanmak için ekstra uygulamalar kullanılması gerekiyor. Son gelecek HarmonyOS Next ile GBOX kullanımının sonu gelebilir. Huawei'ye ön yargılı bir çok kişi var.

HarmonyOS dediğiniz Android'in üzerine ios launcheri giydirilmiş Çinli çakması işletim sistemi. Böyle dandik bir şey için kategori açmak ne kadar doğru bilemedim.
Katılıyorum. İkonlarından arayüzüne, Dock tasarımından kontrol merkezine kadar her şeyi ince ince çakmışlar. İstediği kadar hızlı olsun, sonuçta çakma. 1000 liraya satılan iPhone 15 çakmaları gibi görünüyor cihazın içi. Huawei bu stratejiyi izlemeseydi öneriyi destekleyebilirdim, küçük marka değiller ama bu haliyle kendilerine karşıyım.

Katılıyorum. İkonlarından arayüzüne, Dock tasarımından kontrol merkezine kadar her şeyi ince ince çakmışlar. İstediği kadar hızlı olsun, sonuçta çakma. 1000 liraya satılan iPhone 15 çakmaları gibi görünüyor cihazın içi. Huawei bu stratejiyi izlemeseydi öneriyi destekleyebilirdim, küçük marka değiller ama bu haliyle kendilerine karşıyım.
Hadi diyelim ki sizin dediğiniz olsun, sonuçta farklı bir işletim sistemi değil mi? Boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz, anca bir markanın bu kadar hater'i olunabilir. HarmonyOS farklı bir işletim sistemi.
Android veya IOS denmediğine göre, kategori olarak gelmesi en doğrusu.

Buyrun size tüm güvenilir kaynakları sıraladım.

Gözünüz körse, numaralı bir gözlükle okumanızı öneririm.

HarmonyOS Next ile artık Android'den tamamen arınıyor.

Dediğine sadık bir insansan buyur artık Apple'a karşı ol 😃

Son düzenleme: