Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Evet doğru oda var. Oda eski seri mesela.
Star Wars ilk çıktığında(1977) Fransa'da giyotinle idam hala yasaldı
Arkadaş modern seriden bahsediyor büyük ihtimal.Star Wars ilk çıktığında (1977) Fransa'da giyotinle idam hala yasaldı.![]()
Mithras
Başarılı
Kanka sen şimdi bizi 2 yıl bekleteceksin, diyeyim sana.Warner Bros. Discovery, Harry Potter TV dizisinin 2026 yılında Max yayın hizmetinde ilk kez yayınlanacağını duyurdu.
Finansal bir görüşme sırasında konuşan CEO David Zaslav, Harry Potter serisinden duyduğu heyecanı dile getirdi ve serinin 2026'da çıkışını yapmayı hedeflediğini ifade etti.
Zaslav, son Harry Potter filminin bir düzineden fazla yıl önce çekildiğine ve serinin geleceğe doğru ilerlemeye kararlı olduğuna dikkat çekti.
Eki Görüntüle 21585
Son düzenleyen: Moderatör:
Star Wars ilk çıktığında(1977) Fransa'da giyotinle idam hala yasaldı![]()
Evet o zamanlar bende yoktum. Serinin o kadar eskiye dayandığını bilmiyordum. 99 sonrasına hakimim
Neredeyse izlemediğim film kalmadı ama bir onu izlemedim ben de.Evet o zamanlar bende yoktum. Serinin o kadar eskiye dayandığını bilmiyordum. 99 sonrasına hakimim.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Kesinlikle. Kalemden tutun dona kadar kaplandılar. Dizisi de buyuk ihtimalle berbat olacak.Harry Potter’ı severim ama artık suyu çıktı gibi sanki?