Bütçe
90.000 TL
Öyle oldu biraz hocam ya :D bende aynı bu şekilde ikilemdeyim ikisinden birini alıcam.

Hocam durum şöyle şimdi; güncel ve düzgün cihazların işlemcisi güçlü ve çoğu günümüzün gerekli donanımın özelliklerine sahip.
Bütçeye bağlı olarak dâhâ iyi panel, dâhâ iyi sensör-lens, dâhâ iyi SoC ve yazılım için para veriyorsun, market ne kadar para harcamak istediğine bakıyor.

Merhaba arkadaşlar.

Samsung S26 Plus mı yoksa S26 Ultra mı alınmalı? 5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bu alacağım iki telefondan birini de 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Hangisi daha az ısınır ve daha uzun ömürlü olur? Samsung S26 Ultra için bayağı ısınıyor gibi şikayetler okudum, bu durum düşündürüyor. En son teknoloji Snapdragon 8 Elite Gen 5 nasıl ısınabiliyor aklım almıyor.

İkiside ısınıyor.

@PC Uzmanı
1781445015596.webp

@Simon @Violett Krallar S26 Plus şu an alınır mı? Yoksa Amazon Prime day mi beklemeliyim? 22-29 Haziran arasında olacak, sizce indirim olur mu? Veya fiyat artışı olur mu? Şu anda almak istiyorum çünkü indirim geleceği belirsiz ve ayrıca fiyat artışı olup olmayacağı da belirsiz. :(

@Simon Kral S26 Plus şu an alınır mı? Yoksa Amazon Prime day mi beklemeliyim? 22-29 Haziran arasında olacak, sizce indirim olur mu? Veya fiyat artışı olur mu? Şu anda almak istiyorum çünkü indirim geleceği belirsiz ve ayrıca fiyat artışı olup olmayacağı da belirsiz. :(
Bence bekle. Daha düşecektir fiyatı. Esnaflara da sor derim. Toptancıdan alıp daha ucuza satabiliyorlar.

Exynos islemciler flagship kivaminda degiller. Ultra serisinde de kullanilacak kadar iyi islemciler degil Snapdragon dururken.

Çok doğru düşünüyorsunuz hocam bende böyle düşünüyorum inşallah bugün S25 Ultra alacağım. S25 ultrada karar kıldım bu arada hocam Xiaomi 15 de yaşadığım kasma sorununu yaşamaz mıyım S25 ultrada çünkü ikisi de aynı işlemciyi kullanıyor. Snapdragon 8 Elite işlemci olmasına rağmen o bile kasıyordu. Büyük ihtimalle Xiaomi'nin berbat yazılım arayüzü olduğundan dolayı dönüyordu. Acaba xiaominin yazılım arayüzü mü berbat o yüzden olabilir mi?

Çok doğru düşünüyorsunuz hocam bende böyle düşünüyorum inşallah bugün S25 Ultra alacağım. S25 ultrada karar kıldım bu arada hocam Xiaomi 15 de yaşadığım kasma sorununu yaşamaz mıyım S25 ultrada çünkü ikisi de aynı işlemciyi kullanıyor. Snapdragon 8 Elite işlemci olmasına rağmen o bile kasıyordu. Büyük ihtimalle Xiaomi'nin berbat yazılım arayüzü olduğundan dolayı dönüyordu. Acaba xiaominin yazılım arayüzü mü berbat o yüzden olabilir mi?
Hayirli olsun simdiden. Guzel secim. Benim S23 bile hic kasmiyordu. S25 Ultra'nin kasmasi mumkun degil. Xiaomi'nin optimizasyon sorunu olabiliyor. Bazen hard resetle duzeliyordu. Zaten HyperOS, Onu UI'nin tirnagi olamaz.

Hayirli olsun simdiden. Guzel secim. Benim S23 bile hiç kasmiyordu. S25 Ultra'nin kasmasi mumkun degil. Xiaomi'nin optimizasyon sorunu olabiliyor. Bazen hard resetle duzeliyordu. Zaten HyperOS, onu UI'nin tirnagi olamaz.

Teşekkür ederim Allah razı olsun hocam valla öyle hocam ya bende hiç bilmiyorum ki neden öyle oldu ya hem de Instagram'da oldu bildiğiniz sanki 10 yıllık telefon gibi dondu telefon anca telefonu kapatıp açtım düzeldi Xiaomi 15 rezilliği işte vasat Xiaomi'nin yazılım arayüzü.

Bir de en sinir olduğum nokta Instagram'da takılırken oldu hem de :( bir daha da tövbe ettim Xiaomi'ye zaten direkt sattım şu an Samsung telefon bakıyorum.