Detaylar
Kim cevapladı?Seraphenthia
Yetkin
Sporcular nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bunda yağ yok mu? Yazacaktım da belki yağ kullanmıyordur diye yazmadım.
Sporcular nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bunda yağ yok mu? Yazacaktım da belki yağ kullanmıyordur diye yazmadım.
Çok az zeytinyağı. Tavaya yapışırsa annemle aram bozulabilir
Seraphenthia
Yetkin
Ha yok ben direkt tereyağını basıp pişiriyorumÇok az zeytinyağı. Tavaya yapışırsa annemle aram bozulabilir![]()
Fazlası bayar zaten hocam. Tadını versin yeter.
Fırın, yağsız döküm tava seçeneklerini deneyebilirsin. Sporcu içeriğinden bir şey kaybetmezsin ancak mangal tadında sonuçlar alabilirsin.
Spor yapan birisi olarak şu şekilde yapıyorum:
Tavuk göğsünü paketten çıkardıktan sonra yıkamadan, direkt küp küp doğrarım. Daha sonra küp küp doğradığım tavukları bolca tuzlar ve önceden ısınmış olan tavaya dökerim. Tavanın altı çok sıcak olursa tavuklar tavaya yapışır, bu yüzden kısık ateşte ara ara karıştırarak onların sürekli diri kalmasını sağlayın.
Ben tavuğu kuru sevdiğim için çok fazla pişiriyorum. Yavaş yavaş ocaktan alma zamanı geldiği vakit, sevdiğiniz baharatları dökebilirsiniz. Afiyet olsun!
Tavuk göğsünü paketten çıkardıktan sonra yıkamadan, direkt küp küp doğrarım. Daha sonra küp küp doğradığım tavukları bolca tuzlar ve önceden ısınmış olan tavaya dökerim. Tavanın altı çok sıcak olursa tavuklar tavaya yapışır, bu yüzden kısık ateşte ara ara karıştırarak onların sürekli diri kalmasını sağlayın.
Ben tavuğu kuru sevdiğim için çok fazla pişiriyorum. Yavaş yavaş ocaktan alma zamanı geldiği vakit, sevdiğiniz baharatları dökebilirsiniz. Afiyet olsun!
Musluk suyuna yapıştırdım mağara adamı gibi dümdüz yedim hocam tuzsuzBen tantuni yapmadan önce yapılan tavuğu sade yemeyi çok seviyorum. Tavuk göğsünü tencereye atıp kendi halinde suyunda pişirip tuz atmadan yiyecen var ya off. Canım çekti yhauv.
Gerçi senin yaptığın pişirme böyle mi bilmiyorum. Düdüklüde haşladığım zamanda tuz+pul biber yapıp geçiyordum.