Bu kafayla Atatürk'ün yolundan gittiğini sanıyorsan yazık sana

Oku ve kültürlen.

Bu kafayla Atatürk'ün yolundan gittiğini sanıyorsan yazık sana.

Oku ve kültürlen.

Yeter artık gına geldi.

Buna katılıyorum bir nebze, ama Atatürk'ü sevmeyenler sürekli iddialar ortaya atıyor. Bizim görevimiz, önce Atatürk'ün hayatını kendimiz öğrenmek, sonrasında bu iddiaları araştırıp doğrusu neyse insanları bilgilendirmek.
Doğru, aksini söylemiyorum ama buradaki mevzuda bir iddia yok. :D Biri bir şeye yumruk atıyor, hemen üstüne de insanları tetikleyen bir şeyler yazılmış. Özellikle hiç bulaşılmaması gereken bir örnek yani.

Eki Görüntüle 52720

Pelikan Grubuna yakınlığı ile bilinen Hasret Yıldırım, sosyal medyada Atatürk'e karşı saygısız ve hakaret içeren bir paylaşım yapmaya devam ediyor. Durmak bilmeyen ancak hesabına kimsenin dokunamadığı Hasret Yıldırım'ın son yaptığı paylaşıma kısa sürede sosyal medyada çirkin paylaşıma tepki yağdı.

Sosyal medya, insanların fikirlerini ve düşüncelerini özgürce paylaşabildiği bir platform olmasına rağmen, ne yazık ki bu özgürlük çirkin paylaşımlara da zemin hazırlayabiliyor. Son zamanlarda, Hasret Yıldırım'ın Atatürk'e yönelik çirkin paylaşımı, sosyal medyada büyük bir tepki dalgasına yol açtı.

İşte Hasret Yıldırım'ın çirkin paylaşımı:

Şimdi soruyorum emniyet güçlerine bu adam nasıl olurda atamıza hakaret edip elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolaşır? Hadi onu geçtim kendi şahsına konuşacağım ülkenin kurucusuna hakaret edip sevmeyen terbiyesiz adam bu ülkenin hem ekmeğini suyunu içiyorsun bir de utanmadan ülkemizi kuran atamıza hakaret ediyorsun bu ne hadsizlik? Madem ülkenin kurucusunu sevmiyorsun nefret ediyorsun tek Türkiye mi var? Birçok ülke var derhal git buradan! Bu nasıl terbiyesizlik! Bu adam derhal tutuklanıp cezaevine atılmalıdır!

Haber kaynağı;
Gerçekten elini kolunu sallayıp gezen bu adama neden bir şeyler yapılmıyor? Dini konular bir tarafa, Atamıza yapılan hakaretler neden göz ardı ediliyor?

Doğru, aksini söylemiyorum ama buradaki mevzuda bir iddia yok. :D Biri bir şeye yumruk atıyor, hemen üstüne de insanları tetikleyen bir şeyler yazılmış. Özellikle hiç bulaşılmaması gereken bir örnek yani.
Atatürk'ü sevmeyen kitlede, konuşup ikna edebileceğin insanlar olduğu gibi, böyle saygısız insanlar da mevcut ( yanlış anlaşılmasın bu dediğim kişiler her kitlede olabilir kişiler ) bunlarla konuşmak başlı başına zaman kaybı şikayetçi olacak o kişiyede prim vermeyeceksin.

Atatürk yozlaşmış bir toplumu yeniden inşa etti, ama maalesef Atatürk bu dünyadan göçünce biz yine aynı olduk. Atatürkçü olduğunu söyleyenler'de hayır yok ki bunlara haddini bildirsin. Onlar anca Atatürk'ü din düşmanı gibi gösterenlerin ekmeğine yağ sürsün.

Atatürk yozlaşmış bir toplumu yeniden inşa etti, ama maalesef Atatürk bu dünyadan göçünce biz yine aynı olduk. Atatürkçü olduğunu söyleyenler'de hayır yok ki bunlara haddini bildirsin. Onlar anca Atatürk'ü din düşmanı gibi gösterenlerin ekmeğine yağ sürsün.
Atatürk'ü din düşmanı sananlar maalesef çok fazla. Yukarıda aptalın biri de gelmiş yine birinin dinine küfür etmiş. Bu şekilde devam ederse bu insanları ikna değil daha çok nefret ettirecekler. Devran dönecek diyenler için, sonuç zaten kısır döngü. Biri gelir diğerini baskılar, diğeri gelir diğerini baskılar böyle sürer Türkiye siyaseti. Önce bundan kurtulmak lazım.