995

Uzman
s-7c7f3c972e37f04c4ce8f5c69c1cae3d5eda7d90 (1).webp

Pelikan Grubuna yakınlığı ile bilinen Hasret Yıldırım, sosyal medyada Atatürk'e karşı saygısız ve hakaret içeren bir paylaşım yapmaya devam ediyor. Durmak bilmeyen ancak hesabına kimsenin dokunamadığı Hasret Yıldırım'ın son yaptığı paylaşıma kısa sürede sosyal medyada çirkin paylaşıma tepki yağdı.

Sosyal medya, insanların fikirlerini ve düşüncelerini özgürce paylaşabildiği bir platform olmasına rağmen, ne yazık ki bu özgürlük çirkin paylaşımlara da zemin hazırlayabiliyor. Son zamanlarda, Hasret Yıldırım'ın Atatürk'e yönelik çirkin paylaşımı, sosyal medyada büyük bir tepki dalgasına yol açtı.

İşte Hasret Yıldırım'ın çirkin paylaşımı:

Şimdi soruyorum emniyet güçlerine bu adam nasıl olurda atamıza hakaret edip elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolaşır? Hadi onu geçtim kendi şahsına konuşacağım ülkenin kurucusuna hakaret edip sevmeyen terbiyesiz adam bu ülkenin hem ekmeğini suyunu içiyorsun bir de utanmadan ülkemizi kuran atamıza hakaret ediyorsun bu ne hadsizlik? Madem ülkenin kurucusunu sevmiyorsun nefret ediyorsun tek Türkiye mi var? Birçok ülke var derhal git buradan! Bu nasıl terbiyesizlik! Bu adam derhal tutuklanıp cezaevine atılmalıdır!

Haber kaynağı;

Adam mezardan savaşıyor ve kazanıyor.
İlber Ortaylı

Son düzenleme:
Basbayağı provoke amaçlı paylaşım, niyet belli. Milletin sinirlerine dokunacak piyonlar lazım tabii; A biter B başlar, Furkan gider bilmem kim gelir.

Heykel, büst, tablo vs. üzerinden Atatürk'e sahip çıkılamayacağı gibi zarar da verilemez. Dolayısıyla bu tiplerin yaptıklarına da etkileşim vermemek lazım. Mavi tik de almış, drama üzerinden para kazanma derdinde. Hiç bulaşmayın.
Buna katılıyorum bir nebze, ama Atatürk'ü sevmeyenler sürekli iddialar ortaya atıyor. Bizim görevimiz, önce Atatürk'ün hayatını kendimiz öğrenmek, sonrasında bu iddiaları araştırıp doğrusu neyse insanları bilgilendirmek.