Daha hiç beklemedim çünkü devlet hastanesinin yakınına bile uğramadım. Sadece yan gelip yatarak veya TUS'a girip Osmanlı tokadı yiyen doktorlarla uğraşmak istemiyorum. Size de aynısını öneriyorum.
Bu arada Acıbadem'e gidiyorum ama %75 indirim alıyorum çünkü Fenerbahçe'nin voleybol altyapısından çıkmayım.

Genelde 1 hafta ama diş için üniversiteye randevu almak istesem alamam nedense hiçbir zaman boşalmıyor randevular garip bir şekilde açıldığı an bitiyor.

Sağlık sistemimiz uçuyor biiznillah(!) İki sene önce çocuğumun yaşadığı yanık kazasından sonra Devlet hastanelerinden sistemin en ufak parçası dahil olmak üzere hepsinden nefret duyuyorum! Paran kadar sağlıklısın, paran yoksa bir hiçsin. Sözde doktorun odasında bile it muamelesi göreceksin. O yüzden özel sağlık sigortası ile gidiyorum, gittiğim gibi muayene olup efendi gibi çıkıyorum. İmkanı olmayan ise Ankara gibi bir yerde hala aylar sonrasına emar randevusu alabiliyor. Randevu sisteminden bahsetmiyorum bile.

Devlet hastanesi kullanmadım daha önce hiç. Çok nadirdir yada ama hatırlamıyorum bile. Özel'de de randevu tarihini genelde ben seçiyorum her istediğim tarih müsait oluyor. Ertesi güne veya 2-3 gün sonrasına.

Geçen dermotoloji için 2025 in 6. Ayına randevu veriyorlardı. Devlet hastaneside değil ha. Ben artık sağlık ocağını kullanıyorum kafa rahat. Çok ciddili hastalık olursa hastaneye başvuruyorum yoksa sağlık ocağına gidiyom. Dün düştüm mesela ayağımin derisi kalktı sağlık ocağına gittim bir pansuman krem falan evde yatıyom şimdi hiçbir sorunum yok.