Mr. Soprano
Yetkin
Hat taşıma yapacağım ancak hat babamın üstüne, ben de üniversitedeyim. Hattı yurttan teslim alsam imza atmam gerekir mi?
Bu söylediğiniz her konuda geçerli değil. Banka/kredi kartı veya SIM kart gibi şeyler bizzat şahsın kendine yapılmalı.
Ve genellikle söylediğiniz durum teslimat adresi asıl hak sahibinin ikametgahı ise geçerli olur.
Hocam dediğinizi anladım da bu hat taşıma süreci normal alışveriş kargosu gibi değil ya hani o yüzden merak ettim. Hat taşıma işlemi onaylansın ona göre e-Devlet üzerinden onaylayacağım. İmza ile uğraşmamış olacağım.SIM kart kapıya kadar geldimi baba aranır ve baba SIM kartın gelmiş teslim alıyorum dersin. Adamda teslim eder. Bu kadar hocam.
İş yerinde çalışırken halk bank, garanti, VakıfBank vb. bankaların 200 tane kredi kartı gönderdiğini biliyorum. Çalışan olarak ben teslim aldım hepsini.
Cins bir kargocu gelirse baban kendi alsın der geçer vermez.
Ben her zaman kargocu ile konuşurum örnek vermek gerekirse.
-Kargocu gelir babamın adını soyadını söyler ve kargosu var der.
+Bende babamı arayayım bir dakika derim. Ararım baba kargon var teslim alıyorum derim. Babamda tamam al der.
-Kargocuya imzamı ister.
+İmzamı atar kargomu alırım.
Hattı bende Vodafone üzerinden Turkcell'e taşıdım.Hocam dediğinizi anladım da bu hat taşıma süreci normal alışveriş kargosu gibi değil ya hani o yüzden merak ettim. Hat taşıma işlemi onaylansın ona göre e-Devlet üzerinden onaylayacağım. İmza ile uğraşmamış olacağım.
Hat size teslim edilirken mi yapılıyor bu işlem?Hat kutusundaki barkodu e-Devlet üzerinden onaylattım.
Kargoyu teslim aldıktan sonra hattı aktifleştirmek için.Hat size teslim edilirken mi yapılıyor bu işlem?
Yoksa teslimatçı ayrıldıktan sonraki bir prosedür mü?