Dönere ketçap girmez tavuğun lezzetinin önüne geçiyor. Somun ekmek arası marul domates kupkuru döneri de yemeyiz. Hafif soslu ve sarımsaklı mayonezli kızartılmış lavaşlı bir döner en iyisidir. Maydonoz gibi franchise dönercilerden de uzak durunuz.

Maydonoz Döner ilk açıldığında çok güzeldi fakat ünlüleşince bozdular. Sadece 2 tane belli güzel yapan şubesi var.
Cajun Corner'ı da aynı şekilde ilk açıldığında keşfetmiştim. Onlarda sonradan bozdular.

Merhaba,

Son birkaç yıldır hatay usülü adı altında satılan bol soslu dönerlere sardım. Yemek ve ızgaralarda da baharatı seven biriyim bu nedenle keyifle yiyorum.
Fakat büyük bir kesim bu sos furyasını sevmediğini klasik ekmek arası ketçap mayonezli tavuk döneri sevdiğini söylüyor.

Bence hatay usulü çok daha lezzetli. Siz tavuk döneri nasıl tercih ediyorsunuz?

3 ay boyunca hatay ve ege usülü yapan bir dönercide garson ve usta olarak çalışmış birisi olarak söyleyebilirim ki hatay usülü bir yere kadar güzel bence sonra çok sıkıyor. Konudan bağımsız olarak ege usülü de güzeldir. Tabii unutmamak gerekir ki burada sosun ne kadar iyi olduğu da önemlidir. Çalıştığım yerde özellikle sarımsaklı yoğurtlu mayonez yapılıyordu hatay usülünü çok lezzetli yapıyordu bu.

Çalıştığım yer Jumba Dönerdi İzmir Konak Eşrefpaşa'da Eşrefpaşa karakolunun karşısında.

Son düzenleyen: Moderatör: