Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Neden hocam? Mesajı düzenleseniz iyi olur bu arada.
Sence?Neden hocam? Mesajı düzenleseniz iyi olur bu arada.![]()
pawEn
Üstün
Sana soruyorum ya güzel dostum.
Benim yanlışıkla indirimini açtığım 2TB Flash konusu gibi. Sence bu fiyat bandında wireless bir model tercih edilmeli mi eksileri ortada zaten.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Benim yanlışlıkla indirimini açtığım 2TB flash konusu gibi. Sence bu fiyat bandında Wireless bir model tercih edilmeli mi eksileri ortada zaten.
Zaten illa kablosuz isteyenlerin alacağı bir model ayrıca her kulaklığın eksileri var. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak almanız sizin için daha sağlıklı.
Selim Bey merhabalar, kulaklığı almayı düşünüyorum. Hala memnun musunuz kulaklıktan, bir de şarjı ne kadar gidiyor? Kablolardan bıktığımdan geçiyorum ve H2016D'den geçiyorum.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Selim bey merhaba, kulaklığı almayı düşünüyorum. Hala memnun musunuz kulaklıktan, bir de şarjı ne kadar gidiyor? Kablolardan bıktığımdan geçiyorum ve H2016D'den geçiyorum.
Hocam selam öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm. Üründen inanılmaz memnunum mikrofon kalitesi ve ses kalitesi olarak gözümde hala üst düzey almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.
Merhaba hocam, 1 haftadır kullanıyorum. Arada bir dongle'da kullanırken seste tuhaf ve yüksek cızırtılar oluyor, sizde de oluyor mu bu?Hocam selam öncelikle geç cevap verdiğim için üzgünüm. Üründen inanılmaz memnunum mikrofon kalitesi ve ses kalitesi olarak gözümde hala üst düzey almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.
Mimar Selim Bey
Yetkin
Hayır ben hiç yaşamadım iade edip tekrar almanızı öneririm.Merhaba hocam, 1 haftadır kullanıyorum. Arada bir dongle'da kullanırken seste tuhaf ve yüksek cızırtılar oluyor, sizde de oluyor mu bu?
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı