Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

5837

Becerikli
Son düzenleme:
Kulaklık ararken bunu buldum. İyi midir?

Trendyol'da 1099 TL.

Kablosuz istemiyorsanız H2002p önerimdir kablosuz ise bu bütçede en iyisi attığınız kulaklık sanırım.

En fazla 1000 TL daha çıkabilirim.
Hocam ben kablosuz pek bir şey bulamadım "oyuncu" olarak, Bluetooth olarak kabul ederseniz birkaç gündelik kulaklık tarzı olarak söyleyebilirim. Ben de şu an Q30 kullanıyorum mesela PC'de, oyun oynarken vs. bir gecikme hissi yok.

VXE R1 falan vardı eskiden fakat stoğu da kalmamış gibi görünüyor, kablolu kabul ederseniz 2000 bütçeye gene iyi bir şeyler alınır.

Kablolu kabul ederim derseniz hiç bütçe yükseltmeden direkt H2002p de alabilirsiniz.

Kulaklıkların ışığını hiç sevemedim hocam. Kapanabiliyor mu?
Evet ama her PC'yi başlattığınızda tekrar kapatmanız gerekiyor. Normal RGB modunda dönüyor onun dışında.

2000TL'ye kablolu olarak şu ikisini önerebilirim, isteğinize göre ışık da yok.

Evet ama her PC'yi başlattığınızda tekrar kapatmanız gerekiyor. Normal RGB modunda dönüyor onun dışında.

2000TL'ye kablolu olarak şu ikisini önerebilirim, isteğinize göre ışık da yok.
Dün Vatan'a gitmiştim kasalara bakmak için, orda görmüştüm Razer BlackShark'ı. Bugün kasayı almaya gidecektim bir deneyeyim kulaklığı hoşuma giderse alayım hocam. Birde sizce h2002p ile çok bir farkı var mı?

Dün Vatan'a gitmiştim kasalara bakmak için, orda görmüştüm Razer BlackShark'ı. Bugün kasayı almaya gidecektim bir deneyeyim kulaklığı hoşuma giderse alayım hocam. Birde sizce h2002p ile çok bir farkı var mı?
Çok fark yoktur diye tahmin ediyorum verilere baktığımda ama Blackshark bir tık daha iyi. Bir de markası var tabii Havit'e göre.

Çok takılmıyorsanız fazladan vermenize çok gerek yok ama 2000 veriyorsanız en iyisini alın diye attım.

Çok fark yoktur diye tahmin ediyorum verilere baktığımda ama BlackShark bir tık daha iyi. Bir de markası var tabii Havit'e göre.

Çok takılmıyorsanız fazladan vermenize çok gerek yok ama 2000 veriyorsanız en iyisini alın diye attım.
Anladım teşekkürler.

Edit: Hocam V2X jak girişli olduğundan ses kartı sıkıntı çıkarmasın? Kullanacağım anakart MSI a-520M-A Pro. Ve forumlarda ses kalitesinin yarıya indiğini vs. söylemişler. Bu bütçede ses kartı olan kulaklık var mı?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt