Mimar enes
Çalışkan
Maksimum bütçe taksit ile ₺1.200. Bu kulaklık alınır mı?
Kablo dolanma ve cızırtı sorunu yaşamadım. Mikrofonu daha bozulmadı da denk gelmiş olabilirsin. Servise ulaşıp yazdın mı? Sorun çıkarıyorlarsa havit globale yazabilirsin.Bu kulaklığı asla önermiyorum. Kronik kablo dolanma sorunu var. Cızırtı sorunu var. 1 seneyi doldurmadan mikrofonu bozuldu. GX 30 almaya çalışın.
BJK200 koduyla 1449 TL.
Şimdi mesela önerende var çok iyi F/P diyende var. Bir de cızırtı ve kablo dolanması diyende var örnek bu başlıkta ben açıkçası bu yüzden kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Garantiye verdim, kullanıcı hatası deyip geri yolladılar. Kendim yapmaya çalışacağım. Üşendiğim için sadece mikrofonu söktüm.Kablo dolanma ve cızırtı sorunu yaşamadım. Mikrofonu daha bozulmadı da denk gelmiş olabilirsin. Servise ulaşıp yazdın mı? Sorun çıkarıyorlarsa havit globale yazabilirsin.
Bu arada önermiş olduğun kulaklık nasıl? Sen kullanıyor musun?
Mikrofonunun kablo kısmında mı bir problem oldu? İncelediğimde buradan gitmiş olacağını düşünüyorum. Ben de dikkat edeceğim. Sert plastikten olsaydı daha iyi olabilirdi.Garantiye verdim, kullanıcı hatası deyip geri yolladılar.
Muhtemelen evet. Mikrofonun kulaklığını sıktığımda bazen mikronun sesi gidip geliyordu. (Mikrofonun sesi değidiğim sonsuz cızırtı sesiMikrofonunun kablo kısmında mı bir problem oldu? İncelediğimde buradan gitmiş olacağını düşünüyorum. Ben de dikkat edeceğim. Sert plastikten olsaydı daha iyi olabilirdi.