Sosyal'de en çok önerilen kulaklıklardan birisi. Fiyatını da fazlasıyla hak ediyor. O fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklıkdır kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi mesela önerende var çok iyi F/P diyende var.Birde cızırtı ve kablo dolanması diyende var örnek bu başlıkta ben açıkçası bu yüzden kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Bu kulaklığı asla önermiyorum. Kronik kablo dolanma sorunu var. Cızırtı sorunu var. 1 seneyi doldurmadan mikrofonu bozuldu. GX 30 almaya çalışın.

BJK200 koduyla 1449 TL.
Kablo dolanma ve cızırtı sorunu yaşamadım. Mikrofonu daha bozulmadı da denk gelmiş olabilirsin. Servise ulaşıp yazdın mı? Sorun çıkarıyorlarsa havit globale yazabilirsin.
Bu arada önermiş olduğun kulaklık nasıl? Sen kullanıyor musun?

Şimdi mesela önerende var çok iyi F/P diyende var. Bir de cızırtı ve kablo dolanması diyende var örnek bu başlıkta ben açıkçası bu yüzden kararsız kalıyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Dip ses sorunu çok önemli değil bence. Sesi fulleyince anca duyuluyor. Sanırımsam da bazılarında bu sorun varken bazılarında yok şans işi sanırım

Kablo dolanma ve cızırtı sorunu yaşamadım. Mikrofonu daha bozulmadı da denk gelmiş olabilirsin. Servise ulaşıp yazdın mı? Sorun çıkarıyorlarsa havit globale yazabilirsin.
Bu arada önermiş olduğun kulaklık nasıl? Sen kullanıyor musun?
Garantiye verdim, kullanıcı hatası deyip geri yolladılar. Kendim yapmaya çalışacağım. Üşendiğim için sadece mikrofonu söktüm.

Mikrofonunun kablo kısmında mı bir problem oldu? İncelediğimde buradan gitmiş olacağını düşünüyorum. Ben de dikkat edeceğim. Sert plastikten olsaydı daha iyi olabilirdi.
Muhtemelen evet. Mikrofonun kulaklığını sıktığımda bazen mikronun sesi gidip geliyordu. (Mikrofonun sesi değidiğim sonsuz cızırtı sesi :D) Lehimleri kopmuştur belki diye açtım ama hiçbir sorunu yoktu. Kulaklığın kablosu ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bağlantı ve kulaklığın sesinde bir sorun yoktu.