Jinqazama

Uzman
Amazon'da 8.000 TL'ye indirime girmiş. Kullanan var mı alınır mı bu fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zio aldım çok memnunum çok rahat koltuk. Zio Venom fabric. Alt tabana visco eklettirdim yumuşacık.

Ne kadar aldınız? Sitede durmadan onu seç bunu seç seçenek var. Hazır koltuk yok mu direkt yapıştırmalık?

Kendiniz oluşturuyorsunuz ben şöyle söyleyeyim 11k ya almıştım.
Renk jet Black.
Mekanizma 180 multi tilt.
Kol standart.
Ayak krom.
Tekerlek standart.
Visco hafızalı sünger olmazsa olmaz.
Başka da hiçbir şey eklemedim. Ancak ben kurulu gönderim istemiştim bir de eve kadar çıkarma seçeneği vardı. 5. kat asansör yok odama kadar getirdiler öyle diyeyim bel fıtığım olduğu için çıkaramazdım daha önce başka bir dandik koltuk almıştım çok zorlanmıştım.
Bu direk hazır aç kullan. Bir de yayıncı indirimleri var kod en son onu girmiştim %10 da oradan indirim olmuştu 1 sene oldu hala taş gibi çok memnunum.
Üstte kampanya yazan yerde hazır seçenek koymuş ve visco falan ekli.

1757370556623.webp

Direk bunu da alabilirsin.

Kendiniz oluşturuyorsunuz ben şöyle söyleyeyim 11k ya almıştım.
Renk jet Black.
Mekanizma 180 multi tilt.
Kol standart.
Ayak krom.
Tekerlek standart.
Visco hafızalı sünger olmazsa olmaz.
Başka da hiçbir şey eklemedim. Ancak ben kurulu gönderim istemiştim bir de eve kadar çıkarma seçeneği vardı. 5. kat asansör yok odama kadar getirdiler öyle diyeyim bel fıtığım olduğu için çıkaramazdım daha önce başka bir dandik koltuk almıştım çok zorlanmıştım.
Bu direk hazır aç kullan. Bir de yayıncı indirimleri var kod en son onu girmiştim %10 da oradan indirim olmuştu 1 sene oldu hala taş gibi çok memnunum.
Üstte kampanya yazan yerde hazır seçenek koymuş ve visco falan ekli.

Eki Görüntüle 183430

Direk bunu da alabilirsin.
Alınır diyorsun yapıştır gelsin o zaman :D