Koneko Toujou
Üstün
Boyum 186 kilom 113 ama zayıflayacağım. Yaz kış kullanmak için bu sandalyeyi düşünüyorum. Kullanan var mı ya da daha iyi bir model önerisi olan varsa değerlendirebilirim. 7 bini çok geçmesin yeterli.
Geçen hafta ben aldım. Tereddütle aldım xDrive ve Hawk arasında kaldım. xDrive kronik sorunları vardı ve Hawk almaya karar verdim. Aşırı rahat bir koltuk. Tek sinir olduğum mevzu kol dayanakları sağa sola dönüyor. Hayatımda bu kadar gereksiz bir özellik görmedim. Kolumu dayıyorum bir anda "çıt" diye bir ses geliyor. Bir bakıyorum dayanak dönmüş. Bu benim için sorun değil derseniz evet gerçekten kaliteli ve rahat.
Kullanıyorum ve önermiyorum, Fab serisi koltuklar kesinlikle kalitesiz. Parçalarını ne kadar yağlarsan yağla sürekli gıcırdıyor, koltuğun geriye yaslanma mekanizması kaliteli değil bir süre sonra gevşiyor, olması gerektiği gibi sabit durmuyor. Uzun süreli kullanımda ağrı yapıyor, koltuğun sünger kalınlığı yeterli değil. 7K edecek bir model olduğunu düşünmüyorum.
Geçen hafta ben aldım. Tereddütle aldım xDrive ve hawk arasında kaldım. xDrive kronik sorunları vardı ve hawk almaya karar verdim. Aşırı rahat bir koltuk. Tek sinir olduğum mevzu kol dayanakları sağa sola dönüyor. Hayatımda bu kadar gereksiz bir özellik görmedim. Kolumu dayıyorum bir anda "çıt" diye bir ses geliyor. Bir bakıyorum dayanak dönmüş. Bu benim için sorun değil derseniz evet gerçekten kaliteli ve rahat.
7K civarına pek bildiğim model yok hocam, 8.5 çıkma şansınız varsa Xdrive Anka alınabilir.
7K civarına pek bildiğim model yok hocam, 8.5 çıkma şansınız varsa xDrive Anka alınabilir.
Exvega Vesta 2025 var ancak hiç düzgün incelemesini bulamadım. Nasıl bir model hiç fikrim yok, kağıt üstünde iyi duruyor ama uzun kullanımda nasıl bir sorunla karşılaşabileceğinin bir örneği yok. Teknik destek konusunda da exvega biraz yetersiz diye biliyorum.Hocam başka seçenek hiç mi yok ya. Şu ankinden çok sıkıldım.
Exvega Vesta 2025 var ancak hiç düzgün incelemesini bulamadım. Nasıl bir model hiç fikrim yok, kağıt üstünde iyi duruyor ama uzun kullanımda nasıl bir sorunla karşılaşabileceğinin bir örneği yok. Teknik destek konusunda da Exvega biraz yetersiz diye biliyorum.
Fame serisi var 7800 civarına. Fab'a göre kolçakları daha kaliteli, 4D kolçak kullanılmış Fab da 3D'ydi. Oturma süngeri daha kalın onun dışında hemen hemen aynılar.O zaman 7'nin üstünde hawk da ne var? XDrive'a hiç güvenmiyorum çünkü.