Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Bu koltuğun fiyatı bayağı artmış. Bence aynı fiyata farklı alternatiflere yönelmeniz gerekiyor.
Blackraven
Üstün
Hawk kaliteli bir ürün değil. 1 sene kullandım ürün ilk geldiğinde özellikle vida takma yerlerinin ve ayakların demirlerinin birbiri olan bağlantı noktalarının baştan savma yapıldığını görmüştüm yine kaza bela kurdum ve kullanmaya başladım ama 8. ayda koltuğum otomatik olarak aşağı inmeye ve ekstra ses yapmaya başladı. Ses sorunu yanında yolladıkları yağ ile azaltılsa da öbür problem için bana amörtisör yolladılar. Yolladıkları videoda 1 çekiç darbesi ile çıkan amortisör benim koltuğumdan abartısız 20 dakika son güçle vurarak ve demiri yamultarak zor çıkarabildim. Sebebi ise videoda kullandıkları koltuğu yeni montaj edip hiç zorlamadan çıkarttıkları için benim üstüne 8 ay oturduğum koltuğun amortisörü ile aynı sıkışmışlık seviyesinde değildi. Bunun dışında bel yastığının aşırı sert olması ve durmadan aşağı kaymasını, kolçaklarının ufak ve işe yaramaz olmasını da eklemem lazım.
Ben tavsiye etmiyorum.
Ben tavsiye etmiyorum.
Emre.py
Üstün
Teşekkürler. O zaman Huvudspelare'e bakayım.Hawk kaliteli bir ürün değil. 1 sene kullandım ürün ilk geldiğinde özellikle vida takma yerlerinin ve ayakların demirlerinin birbiri olan bağlantı noktalarının baştan savma yapıldığını görmüştüm yine kaza bela kurdum ve kullanmaya başladım ama 8. ayda koltuğum otomatik olarak aşağı inmeye ve ekstra ses yapmaya başladı. Ses sorunu yanında yolladıkları yağ ile azaltılsa da öbür problem için bana amörtisör yolladılar. Yolladıkları videoda 1 çekiç darbesi ile çıkan amortisör benim koltuğumdan abartısız 20 dakika son güçle vurarak ve demiri yamultarak zor çıkarabildim. Sebebi ise videoda kullandıkları koltuğu yeni montaj edip hiç zorlamadan çıkarttıkları için benim üstüne 8 ay oturduğum koltuğun amortisörü ile aynı sıkışmışlık seviyesinde değildi. Bunun dışında bel yastığının aşırı sert olması ve durmadan aşağı kaymasını, kolçaklarının ufak ve işe yaramaz olmasını da eklemem lazım.
Ben tavsiye etmiyorum.