Evet bende bu var. Zio ile kıyaslayarak almıştım. Zio başta daha rahat gelmişti. Arkadaşımda da Zio var. Zio'da hareket ettikçe, oturdukça gıcırdamalar oluyor hala arkadaşımda. Özelliği bol olsa da sağlamlık hissi az geldi bana. Venom XL modeliydi baktığım.

Matchspel'den ise memnunum. Filelerde herhangi bir sorun yaşamadım ama evde çocuk vs yok hani normal şartlarda kullanıyorum. Rahatlığından da gayet memnunum. Şehrinde IKEA varsa deneyip al derim. Bu arada bundan daha rahat olan Marcus var ama kolları sabit olduğu için almamıştım.
Bu koltuk işi cidden sıkıntı. Maalesef bulunduğum yerde IKEA yok o yüzden deneme imkanım yok çoğu koltuğu deneme imkanım yok zaten foruma güvenip alacağım. Günde 15 saat oturulacak çocukta var ve az da olsa hor kullanılacak diyebilirim.

Yanlış hatırlamıyorsam 2022'den bu yana kullanıyorum. Sürekli güneş gören bir odada bulunuyor. Henüz derisinde ya da mekanik aksamlarında bir bozulma gerçekleşmedi.
Benimki makam ofis koltuğu gibi bir şeydi zaten. Rampage ürünler genelde pek önerilmez ama bakabilirim hocam.

Günde 15 saat mi? Kral ne yaptın? :D Her şeyi geçtim sağlığa zarar. Ben en fazla birkaç saatlik oturumlar gerçekleştiriyorum gayet rahatım. Zio modeli daha rahat geldi genel anlamda ama bundan çok memnunum.

Günde 15 saat mi? Kral ne yaptın? :D Her şeyi geçtim sağlığa zarar. Ben en fazla birkaç saatlik oturumlar gerçekleştiriyorum gayet rahatım. Zio modeli daha rahat geldi genel anlamda ama bundan çok memnunum.
Hocam tek ben oturmadığım için koltuğa 3 kişi sıra sıra oturuyoruz. Biri çocuk onu saymasakta olur 30 kilo zaten. Bir ben birde abim oturuyor. İkimizin kilo boy aynı.