Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Kendimi üretecek yoksa başka markamı satacak? Madem başka marka satacaksın, reklamın anlamı ne ki? Eğer sen üreticeksin neden Corsair ürününün görseli var?
Yerli teknoloji ürünlerinin çoğalması iyidir. İlk başta imitasyon olarak başlasa da bu konuda teknik servis ve üretim bilgisi arttıkça ileride daha iyi işler çıkabilir. Tabi bu bahsettiğim Türkiye gibi ülkelerde çok mümkün değil. Fakat gün gelip devran döndüğünde liyakat tekrar işe yarar olur diye umuyorum. O zaman hem rekabet hem kaliteli ürün hem de tüketici yanlısı uygulamalar ile beraber uygun fiyata yerli ürünler kullanabiliriz. Bugün enflasyon ve vergiler ile bu pek mümkün değil. 5 bin dolara satılan elektrikli araçlar bile bizde 1 milyon TL oluyor. Ama Hawk gibi firmaların böyle alanlara ilgi göstermesi iyi. Sevindim.
Kendimi üretecek yoksa başka markamı satacak? Madem başka marka satacaksın, reklamın anlamı ne ki? Eğer sen üreticeksin neden Corsair ürününün görseli var?
SATA disk de var WD Blue'nin @2822
Dediği gibi bir yerden başlamak gerek.
Sadece oyuncu kulaklığı değil, herifler direkt bilgisayar donanımları falan üretecekler gibi.
Eki Görüntüle 20768
Konuyu açtıktan sonra fark ettim bende bunları.
İtopya gibi bir şey değil mi?Hawk Gaming Store diyor. Mağaza yani, bir şey üretmeyecekler. Satacaklar.
- Makaleler
- 1
Bence ülkede böyle girişim yapmak ekonomiye ileride etkisi olur.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-