Naptın hocam o kadar.· En az bir spor branşında olimpiyat altın madalyası
· Doktora veya üstü eğitim
· İleri düzeyde en az 5 dil bilgisi
· Temiz hastalık geçmişi
· Temiz aile geçmişi
· Beşiktaşlı aile
· Herhangi bir AB ülkesinin vatandaşlığı (Türkiye ile çifte olmasını tercih ederim)
· CS Nova 3 +
· LoL Plat 4 + (+ Support bilgisi)
· Maaşı asgari ücretin yüzde 350 üzerinde olan bir iş
· Orta - İleri düzey Photoshop - Premiere Pro bilgisi
· İleri düzey Linux bilgisi
· İleri düzey aşçılık bilgisi
· DD+
(!)
Detaylar
Kim cevapladı?Yavaşlamak değil hızlanmak önemli.
Bulacağım gibi. Üniversitemin WhatsApp grubuna girdim, insanlar aşırı farklı, Lise 5 gibi bir durum yok yani.
Umarım sevgili yaparsın.Bulacağım gibi. Üniversitemin WhatsApp grubuna girdim, insanlar aşırı farklı, Lise 5 gibi bir durum yok yani.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sen önce kızı bul kalanı hallolur.
- Sadık olsun ve her daim yanımda, her anımda desteklesin yeter.
- Mega Man fanı olsun.
- Anime ve oyunlardan anlasın.
Bu arada şakasına attım hocam
Hadi bakalım hayırlısı olsun senin için <3Bulacağım gibi. Üniversitemin WhatsApp grubuna girdim, insanlar aşırı farklı, Lise 5 gibi bir durum yok yani.
- Makaleler
- 1
Hayalimdeki kiz 170+ siyah sacli, beyaz tenli, siyah gozlu, fizigi guzel ve benimle ayni kafa yapimda olan biri. Ama gerçekçi olursak benimle ayni kafa yapisinda olmasi yeterli. Boyu da cok kisa olmasin yanimda kisa olunca sevmiyorum. Fizigi de ortalama olmasi yeterli.
Geraltın kılıcı
Üstün
Öncelikle başlık çok itici olmuş. "Kız modeli" ne demek? Benim de kız kardeşlerim ve bu sebeple konu sahibinin bu başlığı adamakıllı bir şeye çevirmesini istiyorum. Konu mesajları "komedi" adı altında çok abes yerlere kaymış. Bu sebeple düzgün bir şekilde yorum yapılırsa müteşekir kalırım. Benim isteyeceğim hanımefendiye gelirsek; öncelikle kitap okumayı, araştırmayı, öğrenmeyi ve insanlara bir şeyler katmayı seven birisi olmasını isterim. Tabii bu sebeple de gülmeyi seven ve mantıklı hareket eden bir insan olmasını isterim.
Yeni konular
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-