Hayaller iPhone 15, gerçekler iPhone 6.
Detaylar
Kim cevapladı?A51 kullanıyorum ve memnunum. Bir gün köşeyi dönersem iPhone düşünebilirim belki.
Hayalimdeki telefon: Samsung Galaxy A54 ya da iPhone 8 Plus
Şu anki telefon: 1GB RAM ve 16 GB artmayan hafızalı Turkcell T50
Telefonu sinirden kırdım hocalarım ve şu anda Nokia 500 kullanıyorum.
Ve T50'den katlarca iyi içinde 2012'den kalma bir Symbian olsa bile.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hayalimde bir telefon yok. Hatta tuşlu telefon hayal ediyorum denebilir. Telefon işi değilse insanın çok para vermesini doğru bulmuyorum. Saçma. Kullandığım telefonda Realme C25s. Gayet yeterli benim için. İyi pahalı telefon almamışım. Kasa yamuldu, kamera çizildi, mürekkep aktı, ekran kırıldı, ekran havaya kalktı falan ama yine de taş gibi.
Hayalimde bir telefon yok. Hatta tuşlu telefon hayal ediyorum denebilir. Telefon işi değilse insanın çok para vermesini doğru bulmuyorum. Saçma. Kullandığım telefonda Realme C25s. Gayet yeterli benim için. İyi pahalı telefon almamışım. Kasa yamuldu, kamera çizildi, mürekkep aktı, ekran kırıldı, ekran havaya kalktı falan ama yine de taş gibi.
Siz keşke birde Samsung Galaxy Young'u görseydiniz hocam, telefon 2. kattan beton zemine düştü ama çizilmedi bile.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Siz keşke birde Samsung Galaxy Young'u görseydiniz hocam, telefon 2. kattan beton zemine düştü ama çizilmedi bile.
Eski telefonlar hocam normal. Benim telefon ona göre çok daha güncel.
Eski telefonlar hocam normal. Benim telefon ona göre çok daha güncel.
2013 yılında çıkan bir telefon hocam. Ama dediğiniz gibi 11 sene geçmiş dokunmatik bir eski telefon.
Durum guncellemesi: G3 gittiHayaller: Huawei P60 Pro.
Gerçekler: LG G3
Pembiş pembiş bir P60'ım olsaydı hiç fena olmazdı.
Hayalimde ''rugged'' bir telefon var.
XR20 kullandım 2 sene önce. Çok memnundum. -22 derece ile 55 derece sıcaklıklarda çalışabilmesinin dışında 1,5 metre derinliğe kadar 30 dakika suyun altında kalabiliyordu. Ortalama 2 metre yükseklikten düştüğünde de çizik bile olmuyordu. Ekranı da Gorilla Glass Victus'tü. Geçmiş zaman ekinde anlattım hep çünkü TR'ye dönünce satmak zorunda kaldım kayıt parası vermek istemediğim için.
Şu an kullandığım cihaz ise Nothing Phone (1)
TR dışında olursam ileride yeniden XR20/XR21 gibi bir cihaza geri dönüş yapabilirim.
XR20 kullandım 2 sene önce. Çok memnundum. -22 derece ile 55 derece sıcaklıklarda çalışabilmesinin dışında 1,5 metre derinliğe kadar 30 dakika suyun altında kalabiliyordu. Ortalama 2 metre yükseklikten düştüğünde de çizik bile olmuyordu. Ekranı da Gorilla Glass Victus'tü. Geçmiş zaman ekinde anlattım hep çünkü TR'ye dönünce satmak zorunda kaldım kayıt parası vermek istemediğim için.
Şu an kullandığım cihaz ise Nothing Phone (1)
TR dışında olursam ileride yeniden XR20/XR21 gibi bir cihaza geri dönüş yapabilirim.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-