14 Pro Max kullanıyorum. Hayalimde şu anlık bir telefon yok. İleride Android bir amiral gemisi ya da yine bir Apple amiral gemisine geçebilirim.

Hayalimde bir telefon yok. Hatta tuşlu telefon hayal ediyorum denebilir. Telefon işi değilse insanın çok para vermesini doğru bulmuyorum. Saçma. Kullandığım telefonda Realme C25s. Gayet yeterli benim için. İyi pahalı telefon almamışım. Kasa yamuldu, kamera çizildi, mürekkep aktı, ekran kırıldı, ekran havaya kalktı falan ama yine de taş gibi.

Hayalimde bir telefon yok. Hatta tuşlu telefon hayal ediyorum denebilir. Telefon işi değilse insanın çok para vermesini doğru bulmuyorum. Saçma. Kullandığım telefonda Realme C25s. Gayet yeterli benim için. İyi pahalı telefon almamışım. Kasa yamuldu, kamera çizildi, mürekkep aktı, ekran kırıldı, ekran havaya kalktı falan ama yine de taş gibi.

Siz keşke birde Samsung Galaxy Young'u görseydiniz hocam, telefon 2. kattan beton zemine düştü ama çizilmedi bile.

Hayalimde ''rugged'' bir telefon var.

XR20 kullandım 2 sene önce. Çok memnundum. -22 derece ile 55 derece sıcaklıklarda çalışabilmesinin dışında 1,5 metre derinliğe kadar 30 dakika suyun altında kalabiliyordu. Ortalama 2 metre yükseklikten düştüğünde de çizik bile olmuyordu. Ekranı da Gorilla Glass Victus'tü. Geçmiş zaman ekinde anlattım hep çünkü TR'ye dönünce satmak zorunda kaldım kayıt parası vermek istemediğim için.

Şu an kullandığım cihaz ise Nothing Phone (1)

TR dışında olursam ileride yeniden XR20/XR21 gibi bir cihaza geri dönüş yapabilirim.