Eylül sonuna kadar A3 2017 kullanıyordum. Çok yıpranmış ve yetersiz geliyordu. A34 almayı hayal ediliyordum. Tabii işler istediğim gibi gitmedi. Annemin telefonu bozulunca M14 aldık. Beğenmedi. Bana geçti. Telefon aşığı biri değilim. Hedeflediğim 3-5 temel şeyi karşılasın yeterli.
Telefon aşığı olma olayı bence eskide kaldı. Dediğiniz gibi beklentileri karşılaması yeterli oluyor. Belki de yaşlandık bu yüzden böyle :D

Telefon aşığı olma olayı bence eskide kaldı. Dediğiniz gibi beklentileri karşılaması yeterli oluyor. Belki de yaşlandık bu yüzden böyle
Hem yaşlandık hem de ekonomik olarak aynı şartlarda değiliz. Eskiden bir amiral gemisini yarı zamanlı çalışarak alabiliyordunuz. 3 bilemediniz 5 ay içinde alabiliyordunuz. Şimdi giderimiz arttı. Kimimiz aile sahibi oldu vs. derken önceliklerimiz değişti...

Hem yaşlandık hem de ekonomik olarak aynı şartlarda değiliz. Eskiden bir amiral gemisini yarı zamanlı çalışarak alabiliyordunuz. 3 bilemediniz 5 ay içinde alabiliyordunuz. Şimdi giderimiz arttı. Kimimiz aile sahibi oldu vs. derken önceliklerimiz değişti...
Çok haklısınız, öncelikler değişti :) ekonomiden zaten konuşmaya gerek yok.