Şu anki ihtiyacımı karşılıyor (S20 FE) o yüzden hayal etmiyorum telefon falan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon aşığı olma olayı bence eskide kaldı. Dediğiniz gibi beklentileri karşılaması yeterli oluyor. Belki de yaşlandık bu yüzden böyleEylül sonuna kadar A3 2017 kullanıyordum. Çok yıpranmış ve yetersiz geliyordu. A34 almayı hayal ediliyordum. Tabii işler istediğim gibi gitmedi. Annemin telefonu bozulunca M14 aldık. Beğenmedi. Bana geçti. Telefon aşığı biri değilim. Hedeflediğim 3-5 temel şeyi karşılasın yeterli.
Hem yaşlandık hem de ekonomik olarak aynı şartlarda değiliz. Eskiden bir amiral gemisini yarı zamanlı çalışarak alabiliyordunuz. 3 bilemediniz 5 ay içinde alabiliyordunuz. Şimdi giderimiz arttı. Kimimiz aile sahibi oldu vs. derken önceliklerimiz değişti...Telefon aşığı olma olayı bence eskide kaldı. Dediğiniz gibi beklentileri karşılaması yeterli oluyor. Belki de yaşlandık bu yüzden böyle
Çok haklısınız, öncelikler değiştiHem yaşlandık hem de ekonomik olarak aynı şartlarda değiliz. Eskiden bir amiral gemisini yarı zamanlı çalışarak alabiliyordunuz. 3 bilemediniz 5 ay içinde alabiliyordunuz. Şimdi giderimiz arttı. Kimimiz aile sahibi oldu vs. derken önceliklerimiz değişti...
Hayalaller S22 hayatlar Redmi Note 10S, işimi görüyor en azından.