vladimirputin
Becerikli
- Makaleler
- 1
Hadi gelin beraber sohbet edelim. Nasıl hissediyorsunuz, hayat nasıl gidiyor, nelerle ilgileniyorsunuz, bir problem var mı?
Ah, halinden çok iyi anlıyorum. Çünkü bende aynılarını yaşıyorum. Yaklaşık 3 yıldır manevi olarak hiç iyi değilim. Kendime gelemiyorum. Lanet olsun böyle hayat.Hayatım yok denecek kadar berbat. Bir cok aksilik ustume geldi ustune kiz arkadasim beni terk etti bu kotu zamanimda ve bu canimi cok sıkıyor kendimi hic iyi hissetmiyorum. Üzülmekten artik hasta olacam tamamen elden ayaktan kesilecem az kaldi. Onunla yasadigim guzel gunler ve eglenceli zamanlar aklima geldikce ve tekrar yasanmasinin mumkun olmadigini dusundukce ustume agirlik cokuyor ve hic bir sey yapasim gelmiyor. Tum enerjim gidiyor. Cok berbat hissediyorum. Bazen neden ben geldim bu dunyaya diye dusunuyorum. Agliyorum agliyorum gecmiyor. Hala şoktayim ve kolay kolay atlatamayacagim gibi gozukuyor. Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Suan bunlari yazarken bile gozumden damlarlar akiyor. Karnim agriyor stressten. Disari bile cikasim gelmiyor.
Sende mi karektersiz birisi tarafindan yüzüstü birakilip terk edildin?Ah, halinden çok iyi anlıyorum. Çünkü bende aynılarını yaşıyorum. Yaklaşık 3 yıldır manevi olarak hiç iyi değilim. Kendime gelemiyorum. Lanet olsun böyle hayat.