27621

Gelişen
Arkadaşlar merhaba. Fikre ve yardıma ihtiyacım olduğundan konuyu açtım. Öncelikle yaşım 19, liseden sonra mezuna kaldım. İlk mezun senemde adamakıllı bir yer kazanamadım. Bu sene ikinci mezun senem ama ben hâlâ hayatımı düzene sokabilmiş değilim. Sosyal medya ve online oyun bağımlılığım var. Biraz da dikkat eksikliğim ve odak problemim var. Gece saat 12’de yatıyorum, sabah kalkamıyorum. Öğlen iki de derse oturunca zaten uykum gelmiş oluyor bile. Sizce ne yaparak hayatımı düzene sokabilirim? Yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk iş erken yat erken kalk. Sonraki iş eşyalarını düzenleyip dikkat dağıtıcıları hayatıncan çıkar. Bunları yaparsan zaten otomatikman düzene girer. Ekstra olarak konu anlatım kamplarını takip edersen o da katkı sağlar. Önceki yaptığın sıralamalar ve alanın nedir?

İlk iş erken yat erken kalk. Sonraki iş eşyalarını düzenleyip dikkat dağıtıcıları hayatıncan çıkar. Bunları yaparsan zaten otomatikman düzene girer. Ekstra olarak konu anlatım kamplarını takip edersen o da katkı sağlar. Önceki yaptığın sıralamalar ve alanın nedir?

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Geçen sene TYT 550k yaptım AYT 865 bin geldi alanım sayısaldı. Ben rehber öğretmenlerinden biraz fikir aldım bana 2 yıllık önerdiler yaşadığım şehirden bir üniversiteye gitmem için TYT 300k yapsam yeterli geliyor tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon bölümünden.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Geçen sene TYT 550k yaptım AYT 865 bin geldi alanım sayısaldı. Ben rehber öğretmenlerinden biraz fikir aldım bana 2 yıllık önerdiler yaşadığım şehirden bir üniversiteye gitmem için TYT 300k yapsam yeterli geliyor tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon bölümünden.

Bu mesajımdaki TYT oynatma listelerine bakabilirsiniz. TYT 300k aşırı zor bir şey değil adamakıllı konuları dinleyin soru bankası çözün ve son zamanlara yakın deneme atın çok rahat 300k hatta daha iyisi gelir.

Bu mesajımdaki TYT oynatma listelerine bakabilirsiniz. TYT 300k aşırı zor bir şey değil adamakıllı konuları dinleyin soru bankası çözün ve son zamanlara yakın deneme atın çok rahat 300k hatta daha iyisi gelir.
Çok sağolun attığınız mesaja göz atacağım benim ilk önce alışkanlıklarımı değiştirmem gerekiyor sanırsam anca öyle başarabilirim sosyal medyaya ara vermek gibi.

Çok sağ olun attığınız mesaja göz atacağım benim ilk önce alışkanlıklarımı değiştirmem gerekiyor sanırsam anca öyle başarabilirim sosyal medyaya ara vermek gibi.

Kesinlikle. Sosyal medya ve oyuna ara verip yürüyüş ve kitap okuma gibi aktivitelere yönelin. Hangi gün hangi dersi çalışacağınızı kararlaştırıp takip edin oynatma listelerini. Konu artı soru şeklinde ilerleyin. Zaten dershaneye gidiyorsunuz orada haftalık deneme çözersiniz.