CyHaN_Atalay

Uzman
İyi Sosyaller! Benim Steam kütüphanemdeki oyunlar çok genel bir kategori de olduğu için belli türlere çok zaman ayıramıyorum ki ayırsam da o türde fazla oyun oynamıyorum. Örnek veriyorum hikayeli oyunlara en çok zaman ayırdım 300 saat gibi tahmini ama maksimum 4 5 tane hikayeli oyun oynamışımdır.

Benim sanırsam en çok zorlandığım ve ilk strateji oyunlarımdan bir tanesi, mobildeki p2w ve Lords Mobile benzeri oyunları saymazsak, Frostpunk oldu. Ondan önce Game Dev Tycoon oynamıştım aman aman zorlamadı. Lakin Frostpunk öyle zorladı ki 7,5 saatte 115 başarımdan 1 tanesi açtım hiç alışık değilim açıkçası :D Ayrıyeten çokta ilerleyemedim her yaptığım harekette yusuf yusuf oluyorum çünkü 😂

Sizin de böyle sinirden güldüğünüz strateji oyununuz var mı hiç ?:)

Total serisinde zorluğu artırdıkça, herkes senden nefret etmeye başlıyor ve AI amansızca hile yapıyor. Başarımları da sağlam terletir. Örneğin this is Total War başarımı için gördüğün herkese savaş ilan edip asla barış yapmadan oyunu bitirmen lazım.

Total serisinde zorluğu artırdıkça, herkes senden nefret etmeye başlıyor ve AI amansızca hile yapıyor. Başarımları da sağlam terletir. Örneğin this is Total War başarımı için gördüğün herkese savaş ilan edip asla barış yapmadan oyunu bitirmen lazım.
Güzel bilgiler, oyunun kendisi de direkt rekor kırmamızı istiyormuş herhalde. Şu sıralar başarım kasma zevkli geliyor ama böyle durumlar olunca uzak kalmak en iyisi :D

Öyle aklımda kalan zor bir strateji oyunu yok gibi.
Oynadıysan illa ki vardı satranç mesela...

HOI4. 1K ya yakın saatim var. Hala yeni öğrendiğim şeyler var.
Benim bir arkadaşta aynısı söylemişti. Onun yerinde EU4 başlamayı düşünüyorum. O değil de hiç Age of History diyen olmadı vay be :D

Cities Skylines 1 galiba. Dereden aldığım suyu hatta bağlamayı becerememiştim bir türlü sonra da silmiştim. Cities Skylines 2'de başardım ama. :D
Bir ara Steam'de belli bir süreye kadar oynaması ücretsiz olmuştu o sürede ben zorlandım bildiğin direkt. Böyle tek bir oyun main edinen insan oyunu o bence :D

Oynadıysan illaki vardı satranç mesela...

Benim bir arkadaşta aynısı söylemişti. Onun yerinde EU4 başlamayı düşünüyorum. O değil de hiç Age of History diyen olmadı vay be :D

EU4 daha karışık bence. Bir ara deneyeyim dedim. HOI4'ten daha karışık oyunun 5. dakikasında kapattım sildim HOI4 girdim.