Detaylar
Kim cevapladı?Bunu içip tadını çok beğenmiştim.Bu olabilir mi? Ben de içtikten sonra midem çok bulanmıştı.
Eki Görüntüle 1499
Sizi araba tutmuş olabilir miPetrollerde falan satılan 40-50 liralık içinde tanecikler olan mavi ya da turuncu gibi hatırladığım bir şey. Tadı güzel geliyor başta ama sonra mideyi bulandırıp kusturuyor.
Bir ara isterim, ev yapımı şarap çok güzel oluyor. Hazır şaraplarda o tat yok.Küçükken köy düğününde şarabı meyve suyu zannetmiştim ve 1 yudum içmiştim. Aşırı ekşi ve tadı kötü gelmişti. Bu arada şaraplar köyümüzün üzümünden yapılıyor ve ekstra olarak ekşi özelliğe sahip farklı üzümden yapıldığı için.
Hocam nasıl sevdiniz ya? Çok berbat bir şey bence.Bunu içip tadını çok beğenmiştim.
Sizi araba tutmuş olabilir mi![]()
Zevkler ve renkler.Hocam nasıl sevdiniz ya? Çok berbat bir şey bence.
Ev yapımı değil markaya dönüştü hocam artık. Hatta Fransızlarin işlettiği bir üzüm tarlası bile var bizim köyde. Kalecik Karası Şarap ve Ancyra olarak bulabilirsiniz bizim meşhur şaraptır.Bir ara isterim, ev yapımı şarap çok güzel oluyor. Hazır şaraplarda o tat yok.
Tadı tuzu yok gibi evet ama parçacıklar bir hoş yapıyor insanıHocam nasıl sevdiniz ya? Çok berbat bir şey bence.
Ancyra'yı denemiştim, hoşuma gitmişti.Ev yapımı değil markaya dönüştü hocam artık. Hatta Fransızlarin işlettiği bir üzüm tarlası bile var bizim köyde. Kalecik Karası Şarap ve Ancyra olarak bulabilirsiniz bizim meşhur şaraptır.
Komposto hiç sevmem.