Kötünün iyisi ya. Atom çayından kötüsü yoktur bu dünyada.
Detaylar
Kim cevapladı?Aga Kompostonun çok yoğun bir tadı var başımı döndürüyor içtiğimde. Bunu bulan kişi kim merak etmiyor değilim.Kötünün iyisi ya. Atom çayından kötüsü yoktur bu dünyada.
Sanırım var, yeşil peri. Hediye gelmişti ve deneme amaçlı shot attım 2 tane küçük bardakta, ilk başta garip oldum sonra halüsinasyon görmeye başlayıp sızmışım, rezalet bişeydi.Kötünün iyisi ya. Atom çayından kötüsü yoktur bu dünyada.
Ayrıca kompostoyu bulan kim çok merak ediyorum.Aga çok yoğun bir tadı var başımı döndürüyor içtiğimde. Bunu bulan kişi kim merak etmiyor değilim.
Hocam tadı başta güzel geliyor ama içince harbiden mide bulandırıyor ve arabayla alakasızdı ya, kız kardeşim bunu içtikten sonra hasta gibi bir şey oldu.Bunu içip tadını çok beğenmiştim.
Sizi araba tutmuş olabilir mi![]()
Küçükken pet şişedeki ilacı (ne olduğunu bilmiyorum sıvı bir ilaçtı) kola sanıp içmiştim tadı çok kötü olmasına rağmen tamamen içtiğimi hatırlıyorum. Sonrasında yüzüm falan morarmış hastaneye götürdüler 
- Makaleler
- 1
Bu içeceği hiç beğenmedim. Sağlık ocağı doktorunun yazdığı beyaz renkli şurupa benziyor. Midem bulandı içmedim. Hala satılıyor mu bilmiyorum, alalı çok oldu.
Evet bu güzel değil ejder meyvesi var diye almıştım bende beğenmedim.Bu içeceği hiç beğenmedim. Sağlık ocağı doktorunun yazdığı beyaz renkli şurupa benziyor. Midem bulandı içmedim. Hala satılıyor mu bilmiyorum, alalı çok oldu.
Eki Görüntüle 1518
- Makaleler
- 1
Almıyorum artık bunları. Gazoz en güzeli, gerisi boşEvet bu güzel değil ejder meyvesi var diye almıştım bende beğenmedim.
EvetAlmıyorum artık bunları. Gazoz en güzeli, gerisi boş![]()