Hiç sorma hocam, ben de bilmiyorum desem yeridir. Ama sanırım spor ve gurbette yalnız yaşamakla ilgili. 11 yıldır aktif fitness yapıyorum dolayısıyla 3 kişilik yiyorum her öğünde. Liseden sonra aileden uzakta hep tek yaşayınca da, şantiye yemekleri olur yurt yemekleri olur bunlar gibi kötüleriyle ömür geçti. O yüzden artık iyi kötü ayırmadan gömebiliyorum her şeyi.

Bir kere bir kızın zorlamasıyla marketten alabileceğimiz en ucuz şarabı almıştık. Volim çakması bir şey meyveli falan antik kuntin bir tipi vardı.

Kız açtı, bir kokladı önce. Yüzünden yapacağımız işi şeapayım dediği anlaşılıyordu. Neyse ben fakir o fakir o zamanın parasıyla 60 liraya aldığımız şarabı dolaştıra dolaştıra içtik. Sonra bu kafayı bulup ayrıldığı sevgilisine intihar etmesini falan söyledi.

Tadı da sirke gibiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere bir kızın zorlamasıyla marketten alabileceğimiz en ucuz şarabı almıştık. Volim çakması bir şey meyveli falan antik kuntin bir tipi vardı.

Kız açtı, bir kokladı önce. Yüzünden yapacağımız işi şeapayım dediği anlaşılıyordu. Neyse ben fakir o fakir o zamanın parasıyla 60 liraya aldığımız şarabı dolaştıra dolaştıra içtik. Sonra bu kafayı bulup ayrıldığı sevgilisine intihar etmesini falan söyledi.

Tadı da sirke gibiydi.
Görseniz hatırlar mısınız.

Hotline enerji icecegi, gecen sene sirf ucuz diye denemistim tad olarak ictigim en berbat icecek olabilir. Onun disinda su ana kadar berbat diyebilecegim baska icecek cikmadi.
Hayatımda hiç enerji içeceği içmedim, tadını merak ederim hep nasıldır diye, ama yasak. :)