Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki tane sınavım var (DGS-KPSS), askerlik yaklaşıyor, işsizlik sorunu var ülkede teknoloji ile ilgili bir bölümden mezun olduğun zaman asgariden başlatıyorlar, eksiye giriyorsun borca çalışıyorsun, aile sorunları desen zaten hat safhada. Şu an hayattan tek istediğim şey bir yıl öncesine yurtta kaldığım zamanlara geri dönebilmek. Gerçekten başka hiçbir şey istemiyorum cebimdeki tüm paramı alsınlar gerekirse böbreğimi bile veririm o zamanlara geri dönmek için. Gelecekte ne yaparım diye düşündüğüm zaman memur olup dünyayı gezebilirim diyorum ki %1 ihtimal, gemiye çıkarım sürünürüm ama iyi paralar kazanırım, yurt dışına işçi(köle) olarak gidip oralarda sürünebilirim diye aklımdan bazı şeyleri geçiriyorum. Açıkçası kendi hayatımı düşünüyorum ama yaşamaya değer gelmiyor ama bir yandan da can tatlı geliyor o yüzden kendi canıma kıyamıyorum( burada dini etki de var). Kısaca memnun değilim böyle kötü bir hayatı yaşayacaksak da yaradan canımızı tez vakitte alsın diyorum başka bir şey demiyorum.
Bu arada şunu da söyleyeyim sınavların olduğu zamanlar en güzel zamanlar eğitim hayatı bittikten sonra insan hayatın tokadını yiyor.
Hiç memnun değilim. Bu dönem ders bakımından zor derslerim var. Ekstra olarak üniversite sınavına tekrar gireceğim ve doğru dürüst çalışamadım. Belki bir şans olur diye Ortaöğretim-KPSS'ye de gireceğim. Bazı hedeflediğim projeler vardı istediğim sayıya ulaşamadım. Genel bakacak olursak okuduğum bölümden memnun olmadığım için geri kalan ne varsa umrumda değil.
Hiç memnun değilim ve hiçbir şey beni tatmin etmiyor. Hep daha iyisini istiyorum küçüklüğümden beri. Büyük ihtimal hiçbir şeyden memnun olamadan, hayatı iyi yaşayamadan öleceğim. Varlık içinde yokluk çekiyorum.