RAM Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 257 13 Haziran 2024 #1 Link İlk kez oyun yaptım, test ettircek en iyi yer burası diye düşündüm. Test etmek isteyen varsa üstteki linkten indirip oynayabilir. Not: Çok bir şey beklemeyin ChatGPT ile yaptım. Askerlere tıklayarak levye ile öldürebilirsiniz. Son düzenleme: 13 Haziran 2024
Link İlk kez oyun yaptım, test ettircek en iyi yer burası diye düşündüm. Test etmek isteyen varsa üstteki linkten indirip oynayabilir. Not: Çok bir şey beklemeyin ChatGPT ile yaptım. Askerlere tıklayarak levye ile öldürebilirsiniz.
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 13 Haziran 2024 #31 RAM dedi: Tıklayıp levyeyle öldürceksiniz levyenin animasyonları yok diye söylemek zorunda kalıyorum. Ben en iyisi şu karakterleri düzelteyim çok sorunlular. Genişletmek için tıkla... Hocam çevreye 2 tane uzun kule ekleyebilirsiniz görüntü olsun diye. Artı 0 Eksi
RAM dedi: Tıklayıp levyeyle öldürceksiniz levyenin animasyonları yok diye söylemek zorunda kalıyorum. Ben en iyisi şu karakterleri düzelteyim çok sorunlular. Genişletmek için tıkla... Hocam çevreye 2 tane uzun kule ekleyebilirsiniz görüntü olsun diye.
KS KS RAM Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 257 13 Haziran 2024 #32 Sorunları buldumda nasıl yapacağım hakkımda fikrim yok. Düşmanların karakterin içine girmesinin nedeni zıplayınca havada oluyorlar ondan dolayı içinize giriyorda ben düşmanları nasıl yere sabitleyeceğim Artı 0 Eksi
Sorunları buldumda nasıl yapacağım hakkımda fikrim yok. Düşmanların karakterin içine girmesinin nedeni zıplayınca havada oluyorlar ondan dolayı içinize giriyorda ben düşmanları nasıl yere sabitleyeceğim
Tusuf Uzman Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 26 13 Haziran 2024 #33 99 dedi: Hocam çevreye 2 tane uzun kule ekleyebilirsiniz görüntü olsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak. Artı 0 Eksi
99 dedi: Hocam çevreye 2 tane uzun kule ekleyebilirsiniz görüntü olsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak.
healwaysdie Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 74 13 Haziran 2024 #34 RAM dedi: Vardıda son sürümlerden önce Colliderlarda bir sorun çıktı bozuldu karakter yükseklik ayarları falan kaldı şimdi öyle. Windows XP'nin kaynak kodunu yeniden derledim Uzun uğraşlar sonucu compile ettim. Server 2003 çekirdeğinde çalıştığı için çok daha stabil. techolay.net Onunda hikayesi burda. Genişletmek için tıkla... Hocam Michaelsoft şu şarkının yapımcısı değil mi? Öyleyse söyleyin hergün dinliyorum ellerine sağlık Artı 0 Eksi
RAM dedi: Vardıda son sürümlerden önce Colliderlarda bir sorun çıktı bozuldu karakter yükseklik ayarları falan kaldı şimdi öyle. Windows XP'nin kaynak kodunu yeniden derledim Uzun uğraşlar sonucu compile ettim. Server 2003 çekirdeğinde çalıştığı için çok daha stabil. techolay.net Onunda hikayesi burda. Genişletmek için tıkla... Hocam Michaelsoft şu şarkının yapımcısı değil mi? Öyleyse söyleyin hergün dinliyorum ellerine sağlık
KS KS RAM Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 257 13 Haziran 2024 #35 healwaysdie dedi: Hocam michaelsoft şu şarkının yapımcısı değil mi? Genişletmek için tıkla... Onun yapımcısı @5051 Benim Techolay'daki ismim Adam_88, Discord'da falan Michaelsoft/Michaelsoft1853. Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Hocam michaelsoft şu şarkının yapımcısı değil mi? Genişletmek için tıkla... Onun yapımcısı @5051 Benim Techolay'daki ismim Adam_88, Discord'da falan Michaelsoft/Michaelsoft1853.
healwaysdie Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 74 13 Haziran 2024 #36 RAM dedi: Onun yapımcısı @5051 Benim Techolay'daki ismim Adam_88, Discord'da falan Michaelsoft/Michaelsoft1853. Genişletmek için tıkla... Yapımcılardan mısınız?Biliyorum zaten onun olduğunu da michaelsoft olduğundan söyledim. Artı 0 Eksi
RAM dedi: Onun yapımcısı @5051 Benim Techolay'daki ismim Adam_88, Discord'da falan Michaelsoft/Michaelsoft1853. Genişletmek için tıkla... Yapımcılardan mısınız?Biliyorum zaten onun olduğunu da michaelsoft olduğundan söyledim.
KS KS RAM Yetkin Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 257 13 Haziran 2024 #37 healwaysdie dedi: Yapımcılardan mısınız? Genişletmek için tıkla... Feat. Yazdığına göre evet. Ama şarkıyı yazan ve söyleyen @5051 Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Yapımcılardan mısınız? Genişletmek için tıkla... Feat. Yazdığına göre evet. Ama şarkıyı yazan ve söyleyen @5051
healwaysdie Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 74 13 Haziran 2024 #38 RAM dedi: Feat. Yazdığına göre evet. Genişletmek için tıkla... Müthiş şarkı söyleyin Tusuf dedi: Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak. Genişletmek için tıkla... America wants to open your camera and find your location.(Yukarıdaki hocamdan aldım fikri.) Tusuf dedi: Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak. Genişletmek için tıkla... Bir de yaptığın baldi virüsü çok iyiydi hocam,Sparrow'un 10/10000000 vermesine şaşmamalı Artı 0 Eksi
RAM dedi: Feat. Yazdığına göre evet. Genişletmek için tıkla... Müthiş şarkı söyleyin Tusuf dedi: Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak. Genişletmek için tıkla... America wants to open your camera and find your location.(Yukarıdaki hocamdan aldım fikri.) Tusuf dedi: Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak. Genişletmek için tıkla... Bir de yaptığın baldi virüsü çok iyiydi hocam,Sparrow'un 10/10000000 vermesine şaşmamalı
5 5051 Uzman Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 127 Makaleler 1 Beğeniler 104 13 Haziran 2024 #39 healwaysdie dedi: Yapımcılardan mısınız?Biliyorum zaten onun olduğunu da michaelsoft olduğundan söyledim. Genişletmek için tıkla... Spotify'a o atmıştı da sonra olay çıkınca kaldırdık. Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Yapımcılardan mısınız?Biliyorum zaten onun olduğunu da michaelsoft olduğundan söyledim. Genişletmek için tıkla... Spotify'a o atmıştı da sonra olay çıkınca kaldırdık.
Tusuf Uzman Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 26 13 Haziran 2024 #40 healwaysdie dedi: Bir de yaptığın baldi virüsü çok iyiydi hocam,Sparrow'un 10/10000000 vermesine şaşmamalı Genişletmek için tıkla... Hocam o şaka amaçlı yaptığım bir şeydi virüs demek pek doğru olmaz zarar vermiyor, 2 dakikada yazmıştım eğlencesine. Ancak ciddi yaptığım virüsü istersen "sizden gelen virüsler 5"'te ciddi yaptığım bir virüs var. En sondaki virüs. Artı 0 Eksi
healwaysdie dedi: Bir de yaptığın baldi virüsü çok iyiydi hocam,Sparrow'un 10/10000000 vermesine şaşmamalı Genişletmek için tıkla... Hocam o şaka amaçlı yaptığım bir şeydi virüs demek pek doğru olmaz zarar vermiyor, 2 dakikada yazmıştım eğlencesine. Ancak ciddi yaptığım virüsü istersen "sizden gelen virüsler 5"'te ciddi yaptığım bir virüs var. En sondaki virüs.