RAM
Yetkin
Tıklayıp levyeyle öldürceksiniz levyenin animasyonları yok diye söylemek zorunda kalıyorum.
Ben en iyisi şu karakterleri düzelteyim çok sorunlular.
Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak.Hocam çevreye 2 tane uzun kule ekleyebilirsiniz görüntü olsun diye.
Hocam Michaelsoft şu şarkının yapımcısı değil mi?Vardıda son sürümlerden önce Colliderlarda bir sorun çıktı bozuldu karakter yükseklik ayarları falan kaldı şimdi öyle.
Onunda hikayesi burda.Windows XP'nin kaynak kodunu yeniden derledim
Uzun uğraşlar sonucu compile ettim. Server 2003 çekirdeğinde çalıştığı için çok daha stabil.techolay.net
Yapımcılardan mısınız?Biliyorum zaten onun olduğunu da michaelsoft olduğundan söyledim.Onun yapımcısı @5051
Benim Techolay'daki ismim Adam_88, Discord'da falan Michaelsoft/Michaelsoft1853.
Müthiş şarkı söyleyin
America wants to open your camera and find your location.(Yukarıdaki hocamdan aldım fikri.)Hocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak.
Bir de yaptığın baldi virüsü çok iyiydi hocam,Sparrow'un 10/10000000 vermesine şaşmamalıHocam 2 kule falan?? Birde uçak eklese tam olacak.
Spotify'a o atmıştı da sonra olay çıkınca kaldırdık.Yapımcılardan mısınız?Biliyorum zaten onun olduğunu da michaelsoft olduğundan söyledim.
Hocam o şaka amaçlı yaptığım bir şeydi virüs demek pek doğru olmaz zarar vermiyor, 2 dakikada yazmıştım eğlencesine. Ancak ciddi yaptığım virüsü istersen "sizden gelen virüsler 5"'te ciddi yaptığım bir virüs var. En sondaki virüs.Bir de yaptığın baldi virüsü çok iyiydi hocam,Sparrow'un 10/10000000 vermesine şaşmamalı![]()